“Hyggelig café”
Anmeldelse av Tre Brør Kafé

Tre Brør Kafé
Vurdert som nr. 4 av 40 Restauranter i Voss
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Beskrivelse: Tre Brør Kafé og Bar ligger midt på torget på Voss i et vakkert hus fra attenhundre-tallet, med en stor og hyggelig uteservering. Kaféen ligger i første etg og her kan en nyte et godt måltid eller bare slappe av med en kaffe og noe søtt. Kaféen kan by på en variert meny basert på lokale råvarer. Tre Brør har også den beste kaffen i byen, ferskbrent hver uke hos Bergen Kaffebrenneri. Baren ligger i kjelleren og kan by på ca hundre forskjellige øltyper. Her blir det ofte arrangert DJ-kvelder og konserter og hver torsdag er fast Jam-kveld. Åpen fra torsdag til lørdag.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Ingenting å klage på når det gjelder dette stedet. God mat, hyggelige folk som jobbet der og grei pris. Vi satt ute og det er også der man burde sitte om været tillater det. God kyllingsalat, gode sandwicher og ikke minst god kaffe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018

Anmeldt 3. august 2020

Grei plass å sette seg ned å ta et lett måltid og litt å drikke. OK prisnivå. Satt ute og siden det var sol denne dagen var det en fin plass å hvile trøtte ben og ta seg noen forfriskende øl.

Takk, vakrevestland
Anmeldt 28. juli 2020

Vi spiste en enkel lunch ute i "hagen" Helt OK mat. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men man blir mett. Vil nok prøve et annet sted på Voss neste gang, ikke fordi det var dårlig, men for å oppleve noe mer.

1  Takk, Victor R
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale med et godt utvalg øl. Maten vi bestilte (kyllingsalat og sandwich med mozarella og pesto) var smakløs og dyr.

Takk, ninakvh
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 kyllkgsalat, og fikk nettopp det- kyllingbiter og issalat. Knapt noe ost, et par halve cherrytomater, litt krydder. Fantes ikke dressing av noe slag, heller ikke når vi spurte om det var mulig å kjøpe dressing ved siden av. Fikk spørsmål om hvilke dressing vi ønsket, der vi svarte hvilken som helst. Da fikk vi til svar at de ikke hadde noen form for dressing der, men at vi kunne få majones. Ingen Thosand Island, hvitløksdressing eller noe. Dårlig rengjort toalett, ingen tørkepapir i dispenser, noe som er litt pussig i disse Corona-tider. Men blir sikkert et solid overskudd i år, med full kafé med norske turister.

Takk, Kjell Vegard Ø

Reisende som så på Tre Brør Kafé, så også på

Har du vært i Tre Brør Kafé? Del dine erfaringer!