Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye spennende og godt øl”
Anmeldelse av Tre Brør Kafé

Tre Brør Kafé
Vurdert som nr. 4 av 28 Restauranter i Voss
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Beskrivelse: Tre Brør Kafé og Bar ligger midt på torget på Voss i et vakkert hus fra attenhundre-tallet, med en stor og hyggelig uteservering. Kaféen ligger i første etg og her kan en nyte et godt måltid eller bare slappe av med en kaffe og noe søtt. Kaféen kan by på en variert meny basert på lokale råvarer. Tre Brør har også den beste kaffen i byen, ferskbrent hver uke hos Bergen Kaffebrenneri. Baren ligger i kjelleren og kan by på ca hundre forskjellige øltyper. Her blir det ofte arrangert DJ-kvelder og konserter og hver torsdag er fast Jam-kveld. Åpen fra torsdag til lørdag.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

En sentralt beliggende plass i Voss, artig innredet uteservering og et meget bra utvalg av øl, også på tapp

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 258 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020

Hadde fått anbefalt Tre brør av reisefølget. Ble veldig skuffet. Helt ok hamburgerrett men helt elendig Nachosrett, masse bønner og ikke noe kjøtt. En flaske Eplmost 0,33 kostet 69;‼️ Damen i kassen heiste på skuldrene, da jeg poengterte at det var litt vel dyrt...
Neste gang blir det burger på Skulstadmo..

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jorunnf486
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Ingenting å klage på når det gjelder dette stedet. God mat, hyggelige folk som jobbet der og grei pris. Vi satt ute og det er også der man burde sitte om været tillater det. God kyllingsalat, gode sandwicher og ikke minst god kaffe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Grei plass å sette seg ned å ta et lett måltid og litt å drikke. OK prisnivå. Satt ute og siden det var sol denne dagen var det en fin plass å hvile trøtte ben og ta seg noen forfriskende øl.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vakrevestland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi spiste en enkel lunch ute i "hagen" Helt OK mat. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men man blir mett. Vil nok prøve et annet sted på Voss neste gang, ikke fordi det var dårlig, men for å oppleve noe mer.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tre Brør Kafé, så også på

 

Har du vært i Tre Brør Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din