Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Tre Brør Kafé

Tre Brør Kafé
Vurdert som nr. 4 av 28 Restauranter i Voss
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Beskrivelse: Tre Brør Kafé og Bar ligger midt på torget på Voss i et vakkert hus fra attenhundre-tallet, med en stor og hyggelig uteservering. Kaféen ligger i første etg og her kan en nyte et godt måltid eller bare slappe av med en kaffe og noe søtt. Kaféen kan by på en variert meny basert på lokale råvarer. Tre Brør har også den beste kaffen i byen, ferskbrent hver uke hos Bergen Kaffebrenneri. Baren ligger i kjelleren og kan by på ca hundre forskjellige øltyper. Her blir det ofte arrangert DJ-kvelder og konserter og hver torsdag er fast Jam-kveld. Åpen fra torsdag til lørdag.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj med familien. Veldig fine lokaler, god kaffe, kjedelig og dyr mat, sur betjening. Bedre før.

Dato for besøk: september 2020
Takk, naitsirkenra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 258 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2020

Tre Brør har tapt seg veldig etter siste eigarskiftet. Eg bestilte ein vegetarpasta som vart servert med minimale mengder pesto og to tørre halve skiver utan smør. Smaklaust. Betjeninga var sure. Trass sol, var der ingen puter i stolane ute, og då me spurde etter slike kunne ikkje betjeninga hjelpa oss. Svært skuffande besøk.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, skuffa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

En sentralt beliggende plass i Voss, artig innredet uteservering og et meget bra utvalg av øl, også på tapp

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Hadde fått anbefalt Tre brør av reisefølget. Ble veldig skuffet. Helt ok hamburgerrett men helt elendig Nachosrett, masse bønner og ikke noe kjøtt. En flaske Eplmost 0,33 kostet 69;‼️ Damen i kassen heiste på skuldrene, da jeg poengterte at det var litt vel dyrt...
Neste gang blir det burger på Skulstadmo..

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jorunnf486
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Ingenting å klage på når det gjelder dette stedet. God mat, hyggelige folk som jobbet der og grei pris. Vi satt ute og det er også der man burde sitte om været tillater det. God kyllingsalat, gode sandwicher og ikke minst god kaffe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tre Brør Kafé, så også på

 

Har du vært i Tre Brør Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din