Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig plass med god mat”
Anmeldelse av Tre Brør Kafé

Tre Brør Kafé
Vurdert som nr. 4 av 29 Restauranter i Voss
Prisklasse: USD 7 - USD 18
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Beskrivelse: Tre Brør Kafé og Bar ligger midt på torget på Voss i et vakkert hus fra attenhundre-tallet, med en stor og hyggelig uteservering. Kaféen ligger i første etg og her kan en nyte et godt måltid eller bare slappe av med en kaffe og noe søtt. Kaféen kan by på en variert meny basert på lokale råvarer. Tre Brør har også den beste kaffen i byen, ferskbrent hver uke hos Bergen Kaffebrenneri. Baren ligger i kjelleren og kan by på ca hundre forskjellige øltyper. Her blir det ofte arrangert DJ-kvelder og konserter og hver torsdag er fast Jam-kveld. Åpen fra torsdag til lørdag.
Anmeldt 16. juli 2021

Vi var et følge på 4 voksne og 1 barn til lunsj. En av de beste fish and chips vi har spist. Litt dårlig utvalg på barnemenyen. Grei pris på mat, noe dyr drikke. Hærlig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Mathilde290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 263 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Var innom her for lunsj. Bestile 3 salater; pastasalat som var veldig god og mye mat. Rekesalat som var vassne boksreker, manglet brød som kom når en nesten var ferdig. Kyllingsalat som var god men lite mat.

Ellers koster 0,25l appelsinjuce 59kr og 0,5l farris koster 59kr barn fikk kyllingnuggets og pomrittes. Burde hatt et bedre og sunnere tilbud til barn som pasta eller lignende!

3 voksne, 3 salater, 2juce 3 farriis = 1000kr

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Uhøytidelig plass med hyggelig betjening. Kjapp service, fin beliggenhet. det så ut til at grill buffet var et populært innslag blant både stamgjester og turister.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2021 via mobile enheter

Det første som møtte oss var sitteplassene på utsiden. En salig blanding av stoler og bord på forskjellige nivåer. Og når vi fant "vår plass" følte vi det som om vi satt i bakgården hjemme.
Nede i baren i kjelleren er det "lavt under taket", og med sin mørke, innbydende innredning, den gode atmosfæren og stemningen vi umiddelbart kjente på, var det en glede å kunne ta et aldri så lite dypdykk ned i barmenyen. Her får du nemlig servert lokalprodusert øl og cider. Og med hjelp av en veldig hyggelig bartender som loste oss gjennom en liten jungel av gode smaker fant vi hver våre favoritter.
I disse koronatider er det spiseplikt, og når den lille korga med fingermat kom på bordet sammen med drikken begynte en meget vellykket kveld for vår del.
Takk for oss, vi håper vi får muligheten til å komme tilbake!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, yodiloo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Vi spiste hamburger meny og nacho og alle var fornøyd med maten.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, toreh879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tre Brør Kafé, så også på

 

Har du vært i Tre Brør Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.