Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj stopp”
Anmeldelse av Tre Brør Kafé

Tre Brør Kafé
Vurdert som nr. 4 av 29 Restauranter i Voss
Prisklasse: USD 7 - USD 18
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Beskrivelse: Tre Brør Kafé og Bar ligger midt på torget på Voss i et vakkert hus fra attenhundre-tallet, med en stor og hyggelig uteservering. Kaféen ligger i første etg og her kan en nyte et godt måltid eller bare slappe av med en kaffe og noe søtt. Kaféen kan by på en variert meny basert på lokale råvarer. Tre Brør har også den beste kaffen i byen, ferskbrent hver uke hos Bergen Kaffebrenneri. Baren ligger i kjelleren og kan by på ca hundre forskjellige øltyper. Her blir det ofte arrangert DJ-kvelder og konserter og hver torsdag er fast Jam-kveld. Åpen fra torsdag til lørdag.
Anmeldt 2. august 2021

Tør potet med 3 små kyllingbiter og en forferdelig salat. Terningkast 1 Dette klarer alle og lage bedre

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 936bj_rnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 263 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Familien spiste både lunsj og middag under vårt opphold på Voss. God burger og salat, og grillbuffet (middag) var en suksess.

Veldig fint besøk på en godværsdag!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, frodes761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Maten var helt ok, selv om den manglet ingredienser som vi måtte spørre om. I tillegg fant vi hår i maten. Servicen inne var elendig. Personalet i kassa var lite behjelpelige og virket irritert da vi spurte om innholdet i den ene retten. Det virket som om kundene var veldig til bry. Servitørene ute var hyggelige, men når man blir møtt av personalet i kassen ved bestilling så ødelegger dette for alle. Personalet i kassen tok seg også tid til å bli irritert på servitørene for småting foran kundene. Det ble dårlig stemning og flaut for oss som stod der.

Vi kommer ikke tilbake.

Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 194mariannn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Koselig spisested!
Veldig god mat som ble servert raskt. Har prøvd fire av rettene ila ferien, og alle kan anbefales
Ta turen innom der når dere er på Voss.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Tourist75418
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Vi var et følge på 4 voksne og 1 barn til lunsj. En av de beste fish and chips vi har spist. Litt dårlig utvalg på barnemenyen. Grei pris på mat, noe dyr drikke. Hærlig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Mathilde290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tre Brør Kafé, så også på

 

Har du vært i Tre Brør Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.