Helt toppers!

Superfin halvdagstur idag på Nærøyfjorden med trivelige guiden Rob. Her får man mye opplevelse for... les mer

Anmeldt 14. august 2021
Lovisbovis
Norway
Perfekt familieaktivitet- halvdags kajakktur

Vi var en gruppe med 3 voksne og 7 unge fra 5-18 år. Vår guide Rob gjorde turen til en trygg... les mer

Anmeldt 14. august 2021
455higr
Les alle 2 249 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Voss
Anmeldt 22. august 2020

En superkjekk dag med kajakkpadling i nærøyfjorden. Craige var en dyktig guide, og ga det lille ekstra👍👏Kan anbefales👏🤩👍

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, IEK76
Anmeldt 22. august 2020

Eventyrlig🙌
Jeg har hatt 3 eventyrlige dager med kajakk, fottur og bading i sola. Nærøyfjorden er helt vidunderlig vakker. Vi opplevde å se både sel, niser og røyskatt. Vår guide Jordan var eksepsjonell tilstedet for oss. Han gav det lille ekstra. Ikke bare viste han oss spektekulære fosser og topper men han hadde god innsikt i den lokale historien og viste en genuin interesse for de bitte små ting i naturen også. Noe som virkelig varmet mitt natur og miljø hjerte💚. Jordans gode humør og smakfulle kokkelering gjorde campingen veldig lett for oss.

🙌💚🌞🏔️🛶💚🐬🐛🏊‍♀️🌸🏕️🐾🦟🍃

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, ireneh749
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk fin kajakk opplevelse gjennom praktfulle nærøyfjorden med en utrolig hyggelig guide☀️☀️☀️🏔🏔🏔

Takk, didrikedy
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

En gammel drøm skulle realiseres, kajakk tur. Nærøyfjorden var drømmestedet, men da vi kom striregnet det og jeg hadde mest lyst til å avlyse. Jordan, vår guide, var super optimistisk, støttende og betryggende. God til å forklare og trygge oss. Vi dro avgårde og hadde en fantastisk opplevelse! Været lettet litt etterhvert og vi nøt turen. Anbefales! Spør etter Jordan 😉

Takk, grosmit
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig opplevelse for en gjeng med 6 førstegangspadlere. Proft gjennomført og en veldig behagelig, kunnskapsrik og sjarmerende Craig som guide. Kan anbefales på det varmeste.

Takk, mortaal