Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helt toppers!

Superfin halvdagstur idag på Nærøyfjorden med trivelige guiden Rob. Her får man mye opplevelse for... les mer

Anmeldt 14. august 2021
Lovisbovis
,
Norway
Kajakktur i Gudvangen

Vår familie på fem med begrenset kajakk erfaring fikk en magisk halvdagstur sammen vår supre guide... les mer

Anmeldt 18. juli 2021
950arildm
Les alle 1 267 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Voss
fra USD 222,17
Mer informasjon
fra USD 713,02
Mer informasjon
fra USD 710,11
Mer informasjon
fra USD 713,02
Mer informasjon
Anmeldelser (1 267)
Filtrer anmeldelser
1 267 resultater
Vurdering fra reisende
1 216
30
6
7
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 216
30
6
7
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 267 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021

Vår familie på fem med begrenset kajakk erfaring fikk en magisk halvdagstur sammen vår supre guide Rob. Vi følte oss trygge og vel ivaretatt. Rob loset oss gjennom dagen med god kunnskap om området og de historiske stedene rundt Gudvangen og Nærøyfjorden. Deilig lunsj ble servert i det fri storslåtte omgivelser. Hele familien kom hjem med et smil om munnen og litt slitne armer. Vi anbefaler alle å ta turen.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 950arildm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Magisk kajakktur i Nærøyfjoren! Valgte guidet heldagstur som var verdt pengene. Guiden Rob var super hyggelig og hadde god kunnskap om området rundt der vi padlet. Han disket også opp med grillmat til lunsj og kaffe og kjeks til dessert! Nok til å bli god og mett:) null stress med glutenfri og vegetar alternativer.
Padling inn i fjorden var virkelig en god måte å få oppleve mektige Gudvangen!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, KirstiNesse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Flott tur på Nærøyfjorden. God og tålmodig guiding fra Rob. Anbefales for både familie og enkeltpersoner. Flott opplevelse

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, torh947
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk heldagstur i strålende sol på Nærøyfjorden. Anbefales på det varmeste! ☺️

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, ingeborgsgrovlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Seriøs aktør.
Kunnskapsrik og flink guide.
Nydelig kajakktur på Nærøyfjorden inkludert god lunch.
Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, G504TBellens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser