Guidet tur til Nærøyfjorden, Flåm og Stegastein - Synspunkt Cruise
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Tvindefossen på
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Kort kjøretur fra Voss og greit med parkering.Verdt å se fossen og det holder med 10-15 min der.Så enten man er i Voss eller kjører forbi er det absolutt verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Aramne
Anmeldt 15. juli 2020

Du kan se fossen fra veien, men har du litt ekstra tid anbefaler jeg å svingen innom. Er det en varm dag kan du kjenne avkjølende tåkedråper når du nærmer seg fossen. Det er ok med parkering, men toalettbesøk koster penger.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Jarle T
Anmeldt 3. juli 2019

Veldig fint å sjå på regnfylte dagar fossen er stor med masse vannføring,flott syn,turistane stoppar her

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Venture393326
Anmeldt 7. november 2017

veldig mange busturister, masse suvenirer. Har ikke vært på campingplassen, men den ligger like ved den traffikerte E16, det finns finere og roligere i nærheten.

Har kjørt forbi utallige ganger siden jeg bor ikke langt vekke. En kan vel stoppe i ti minutter. Lett tilgjengelig for folk som er dårlig til beins.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, AndreaJasper
Anmeldt 9. september 2017 via mobile enheter

Stoppet her i forbindelse med biltur til Sogn. Fint vær og behov for en rast, gjør dette stedet ideelt for en stopp. Der er parkeringsplasser tilgjengelig, og bord og stoler til å raste.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, 279_yvinds