Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle av en restaurant. ”

Flor'n Restaurant Store Ringheim
Vurdert som nr. 1 av 28 Restauranter i Voss
Kjøkken: Moderne
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Koseleg restaurant i ein ombygd teglsteinfjøs. Ca 40 sitjeplassar ved små og større bord, peis som vert tent når det mørknar. Me serverer ala carte mellom 17:00 og 21:00 med eit lite utvalg kjøt og fiskerettar, forrettar og dessertar frå menyen vår. Me brukar så kortreist mat som mogeleg. Okse, lam og svin kjem alt frå Voss, aure frå Hardanger og fisk frå Nordsjøen. Dette ilag med sopp og urter frå naturen eller vår eigen urtehage gjer at de her kan smaka rettar de ikkje finn dei fleste andre stader. Er de ute etter eit godt måltid, ei god oppleving eller skal feira noko så er me rette staden på Voss.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Vårt opphold på Store Ringheim Hotell ga oss selvfølgelig muligheten til å prøve hotellets restaurant.
I gårdens gamle låve finner du blant annet resepsjonen, bar og restauranten.

Frokost som bød på personlig servering ved bordet med lokale innslag av pålegg toppet med nystekte flotte brødvarer og lokalt brent kaffe. Nydelig start på dagen

Middags menyen er bygd opp rundt sesongens råvarer og er simpelthen en opplevelse av smaker.
Fantastisk tilpasset for å fremheve hver enkelt del av retten.

Bare en ting å nevne her; uansett hva dere gjør for å videreutvikle konseptet på stedet, ta godt vare på den kokken!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 274oddg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 96 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Vi var 2 venninner på tur og fikk testet denne restaurant perlen på Voss. Super lokale, og imøtekommende vertskap ga oss en kveld vi sent glemte. God mat og god pris, kommer garantert tilbake og vil anbefale dette videre til kjents folk

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, suongv2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse, nydelig mat og veldig bra service! Plassen i seg selv var en ny opplevelse, flott plass og anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, J7160ORkristinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sveinr_11, Eier på Flor'n Restaurant Store Ringheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen att :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette var ein fantastisk restaurant og verkeleg ei skjult perla! God service, god mat og flotte omgjevnader. Den beste resturanten på Voss!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Atravelingnorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen hit for å ta en middag etter at vi fant stedet på en av være gå turer i Voss, nydelig mat, nydelig drikke og utrolig bra service. Et stort utvalg av lokale drikke og matvarer. Restauranten ligger på Store Ringheim Hotell som vi garantert kommer til å bo på neste gang vi er i Voss.
Er du i Voss må du dra hit!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, moskito1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flor'n Restaurant Store Ringheim, så også på

 

Har du vært i Flor'n Restaurant Store Ringheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din