Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Fullt refunderbart
  • eDreams
  • Lol.travel
Gratis Wi-Fi
Koselig fjellstue med flott hage. Grill og badestamp.
kr 15 000
Fullt refunderbart
    kr 1 906
  • Agoda.com
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
    kr 1 342
    Gratis Wi-Fi
    View of the hotel from the lake
    • Vio.com
    • Agoda.com
    Bli belønnet med One Key
      kr 2 483
    Utsikt fra jernbanen
    • eDreams
    Se flere hoteller i Voss
    Anmeldt 30. juli 2020

Et veldig fint sted og overnatte på! Vi sov i telt og var fornøyde, men følte samtidig det er litt trangt på plassen for å telte for mer enn én natt. Vi fikk da plass ved fellesgrillen. Sanitæranlegget var utrolig bra og nyoppusset! Og veldig sentralt, slik at man kan gå til sentrum. Om vi skal til Voss igjen så kommer vi tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
    Takk, Susanne M
    Anmeldt 12. juli 2020

Hyggelig og hjelpsom mottagelse i resepsjonen. Her har du mulighet for å leie en enkel caravan/telt plass eller premium plass med asfalt, gressflekk og hekk mot naboen.

Topp moderne sanitær anlegg med separate enheter toalettrom/dusj.

Camping ligger idyllisk til nær park og sandstrand. Det tar 3 minutter å gå inn i sentrum for shopping eller restaurant besøk.

5 minutters gange til Voss gondolpark, eller muligheter for rafting og masse sportslige aktiviteter.

Dato for oppholdet: juli 2020
    Takk, O5079CRjims
    Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Nye , fine og rene wc og dusjer. Mange av hver, grundig rengjøring både på bad, sommerkjøkken og inne- kjøkken. Ligger idyllisk til like ved vannet, selv om det ikke akkurat er noe strand. Oppvarmet basseng med rennesklie på området var populært for mange barnefamilier. Gåavstand til sentrum/matbutikker. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, travelm0rew0rryless
    Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet, ordentlig og ryddig. Kort avstand til sentrum av Voss. Det var fullt da vi kom, men vi klarte å finne et sted. Prismessig helt ok.

Det rareste var et nytt sanitærbygg (som var rent og pent) der alle toaletter og dusjer var plassert i 2. Etasje mens det egentlig ikke var noe i 1. Etasje.

Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, N9670DPjanj
    Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Stoppet her 2 netter på vei mot Geilo i sommer. Ekstremt varmt denne helgen. Hytten vi hadde leid var minimalt utstyrt og ganske dyr for et par kvadrat. + for kjøring helt til døren, veldig - for reklame for basseng på hjemmesiden som ikke en gang hører til campingen. Måtte betale oss inn selv vi voksne som ikke skulle både, (man kan ikke lat små barn både aleine) uten oppsyn! Og bade i bassenget burde vært inkludert i prisen når du leier hytte eller bor på campingen. I mine øyne burde dette vært opplyst med pris og ikke bare en haug med bilder som indikerer at Voss camping har svømmebasseng, og markedsføre seg med basseng og kos på hjemmesiden kan være ganske forvirrende når man kun har valgt og stoppe her for ungene som del..! Håper Voss camping har tar tak her, selv om det er Voss bad sitt anlegg så reklameres det for basseng på hjemmesiden deres!

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, kriatianrye