Ankom i transporter til en stappfull campingplass. De hadde satt opp en ekstra parkeringsplass med strøm som det var bra. Det er tre toaletter og 4 dusjer. ALT FOR LITE til så mange gjester. Konstant lange køer. Kommer ikke tilbake hit.
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør B3910EGauroras om Voss Camping
Takk, B3910EGauroras
Det så ut til å være en fin plass for både voksne og barn. Vi var usikre på hvor langt vi kom og hadde derfor ikke forhåndsbooket noe. Da vi kom frem til campingplassen var den full, ikke plass til et telt. Dette burde de opplyse om på nettsiden slik mange andre campingplasser gjør så slipper man bomturen helt ned.
Romtips: Man bør ringe på forhånd for å sjekke at det er plass :)
Dato for oppholdet: august 2021
Spør Tone Moi F om Voss Camping
Takk, Tone Moi F
Vi hadde en natt i telt på Voss camping. Hyggelige folk i resepsjonen, fin plass til teltet med mulighet rett ved for strømuttak, veldig bra sanitærområdet (fine dusjer, toalett og området for matlaging/oppvask). Ligger redd ved strand-så fint å bade. Barnevennlig. Kommersiell.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Hilde U om Voss Camping
Takk, Hilde U
Et veldig fint sted og overnatte på! Vi sov i telt og var fornøyde, men følte samtidig det er litt trangt på plassen for å telte for mer enn én natt. Vi fikk da plass ved fellesgrillen. Sanitæranlegget var utrolig bra og nyoppusset! Og veldig sentralt, slik at man kan gå til sentrum. Om vi skal til Voss igjen så kommer vi tilbake!
Spør Susanne M om Voss Camping
Takk, Susanne M
Hyggelig og hjelpsom mottagelse i resepsjonen. Her har du mulighet for å leie en enkel caravan/telt plass eller premium plass med asfalt, gressflekk og hekk mot naboen.
Topp moderne sanitær anlegg med separate enheter toalettrom/dusj.
Camping ligger idyllisk til nær park og sandstrand. Det tar 3 minutter å gå inn i sentrum for shopping eller restaurant besøk.
5 minutters gange til Voss gondolpark, eller muligheter for rafting og masse sportslige aktiviteter.
Spør O5079CRjims om Voss Camping
Takk, O5079CRjims