Dette var en utrolig morsom opplevelse, og jeg anbefaler å ta en tur innom vind-tunellen på mitt... les mer
VossVind altså! For et fantastisk crew! Vi snakker imøtekommenhet, ivaretakelse, smil, flyglede og... les mer
Instruktør Tor Andre Lerhaugen er ei stjerna :-) Han trygger & pusher barn til gode opplevelser og mestring.
Takk for hyggelig tilbakemelding! Beskjeden er gitt videre til Tor :)
Virker dyrt for noen minutter i lufta, men det er ekstremt intenst og morsomt. Kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har gjort.
Veldig unikt ja! Bra du koste deg :)
Jeg har slite med høyder heile livet og synest at dette har hjelpt meg at familien minn tok meg med her.
Så fint å høre at det hjelper på høydeskrekken! Du er hjertelig velkommen om du er klar for en til runde :)
Kjempeartig, flink instruktør, (Tor) 😊👍🏻 Vindtunnelen er verdt å besøke hvis en er på Voss. Hvis du søker noe kjekt å gjøre, besøk VossVind ☺️
Takk for hyggelig tilbakemelding Marianne! Gir beskjeden videre til Tor :)
Kjempe kjekt og veldig gøy opplevelse. Skikkelig kick og anbefales på det sterkeste! Hyggelig betjening
Hyggelig å høre! Velkommen igjen :D
Å fly hos Vossavind var en sinnsykt kul opplevelse. Ikke bare var det moro, men veldig lærerikt med dyktig instruktør og ei hand å holde i. Dette må på bucket-listen!
Anbefales!
Hyggelig å høre Kjetil! Velkommen igjen!