Dette var en utrolig morsom opplevelse, og jeg anbefaler å ta en tur innom vind-tunellen på mitt... les mer
VossVind altså! For et fantastisk crew! Vi snakker imøtekommenhet, ivaretakelse, smil, flyglede og... les mer
Når deltakere er under 10 år, og det er gitt opplysninger om det på forhånd, bør det være instruktører som kan kommunisere med barn, på norsk, og ikke skremme livet av dem.
Heisann!
Det var leit å høre. Kan du gi oss noe mer informasjon om når dere fløy? Send det gjerne på mail til rolf@vossvind.no. Håper vi kan rette opp inntrykket ved en senere anledning. 😊
Hyggelige og proffe ansatte. God informasjon og veiledning.
Hyggelig lokale.
En annerledes aktivitet som er verdt et besøk!
Tusen takk for din tilbakemelding! På gjensyn!
Vi hadde 5 runder i vindtunnelen, en fantastisk opplevelse. Det var utfordringer og mestring på høyt nivå. Hanne gjorde en fabelaktig jobb som instruktør, med sitt gode humør, kompetanse og glimt i øyet.
Hit må vi igjen!
Takk for din tilbakemelding! Så hyggelig å høre! :) Har vidreformidlet det til Hanne. :D På gjensyn!
Det var veldig gøy og eg håper at eg kan komme snart igjen :)) Instruktør var veldig snill og flott.
Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding!
HEKTET på vind tunnel !!!! Flotte rene og ryddige lokaler og en utrolig fin atmosfære !!! her byr personalet og Instruktørene på seg selv 🤩og er utrolig flinke til og formidle slik at fly tiden blir godt utnyttet.🙌🏼 det er STOR fare for gjentakelse her 🌪🥰🔥
Tusen takk for din hyggelege tilbakemelding! Me gler oss til å fly med dykk neste gong ;)
En flott følelse av å fly. Skulle gjerne prøvd igjen. Trenger kanskje litt tøy og bøy på en gammel skrott før neste flygning.
Hehe, Takk for din hyggelege tilbakemelding! Alltid greit med litt tøy og bøy. ;) Velkomen tilbake! :D