Lættis og god trygghet

Dette var en utrolig morsom opplevelse, og jeg anbefaler å ta en tur innom vind-tunellen på mitt... les mer

Anmeldt 14. august 2024
Juliane S
Fantastisk opplevelse.

VossVind altså! For et fantastisk crew! Vi snakker imøtekommenhet, ivaretakelse, smil, flyglede og... les mer

Anmeldt 18. juli 2024
Kjersti N S

Anmeldt 10. mars 2022 via mobile enheter

Absolutt verdt å oppleve! Opplevelse som oss fleste ikke har opplevd før! Flinke instruktører og har full kontroll.

Dato for opplevelse: mars 2022
Takk, evennk95
VossVind1, Kundeansvarlig på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2022

Thank you so much for your review! We hope to fly with you again soon! :D

Anmeldt 5. februar 2022 via mobile enheter

Besøkte Vossvind i dag; fantastisk opplevelse fra start til slutt. Godt mottatt da vi kom, og godt ivaretatt undere hele oppholdet/opplevelsen. Smilende og hyggelig instruktør

Dato for opplevelse: januar 2022
Takk, martinsim0nsen

Tusen takk Martin! Håper vi sees igjen! :D

Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk flott opplevelse. Absolutt verdt å prøve. Og veldig hyggelige og vennlige ansatte. Kommer til å fly med VossVind flere ganger 🤩👍

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, Oles-Nyg-86
VossVind1, Guest Relations Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å fly med deg neste gang! 🌪️

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Å fly i vindtunnelen var noe jeg har hatt lyst til så lenge. Litt nervøs i forkant, men med flink veileder så var det bare å legge seg ut i vinden og fly. Det var magisk og jeg gjør det gjerne igjen. Det aller kjekkeste var å fly høyt. Sliter med veldig høydeskrekk, men det var ikke et problem i det hele tatt. Kommer tilbake. 👍😃

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, metteklo
VossVind1, Guest Relations Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Så hyggelig å høre! Sees ved neste anledning!😃

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Veldig morsom opplevelse for hele familien, inkl barn på 6 og 12 år. Kort intro og 2 x 1,5 min flyving under veiledning av dyktig instruktør inne i vindtunellen. Til og med 6åringen, som var mest opptatt av å «leke» i vinden fikk mye ut av dette. I struktur skjønte fort at det beste var å gi han mulighet til å ha det gøy i stedet for å veilede for mye på hvordan han skulle klare å fly!

Anbefales et besøk om du er i Voss!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, frodes761

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :D På gjensyn!