Dette var en utrolig morsom opplevelse, og jeg anbefaler å ta en tur innom vind-tunellen på mitt... les mer
VossVind altså! For et fantastisk crew! Vi snakker imøtekommenhet, ivaretakelse, smil, flyglede og... les mer
Fantastisk opplevelse. Ved hjelp av Axel Grans inspirerende veiledning fikk vi virkelig oppleve mestring i vind tunellen.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Randi! Beskjed gitt videre til Axel! ☺️
Fantastisk opplevelse. Det var spennende og morsomt å prøve og fly. Ikke lett men utfordrende på en gøyal måte. Veldig hjelpsomme og hyggelige instruktører. Vi var en bestemor på 50+ og to barnebarn på 11 og 12 år. Det falt i smak hos alle tre og vi gjør det svært gjerne igjen. Anbefales varmt.
Tusen takk for besøket og dine hyggelige ord! Vi håper å fly med dere igjen ved neste anledning! :D
Absolutt verdt å oppleve! Opplevelse som oss fleste ikke har opplevd før! Flinke instruktører og har full kontroll.
Thank you so much for your review! We hope to fly with you again soon! :D
Besøkte Vossvind i dag; fantastisk opplevelse fra start til slutt. Godt mottatt da vi kom, og godt ivaretatt undere hele oppholdet/opplevelsen. Smilende og hyggelig instruktør
Tusen takk Martin! Håper vi sees igjen! :D
Fantastisk flott opplevelse. Absolutt verdt å prøve. Og veldig hyggelige og vennlige ansatte. Kommer til å fly med VossVind flere ganger 🤩👍
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å fly med deg neste gang! 🌪️
Å fly i vindtunnelen var noe jeg har hatt lyst til så lenge. Litt nervøs i forkant, men med flink veileder så var det bare å legge seg ut i vinden og fly. Det var magisk og jeg gjør det gjerne igjen. Det aller kjekkeste var å fly høyt. Sliter med veldig høydeskrekk, men det var ikke et problem i det hele tatt. Kommer tilbake. 👍😃
Så hyggelig å høre! Sees ved neste anledning!😃