Åpen i dag: Stengt

Bryllupsgaven vår

Anmeldt 14. mars 2024
Guri T

Anmeldt 18. juli 2024

VossVind altså! For et fantastisk crew! Vi snakker imøtekommenhet, ivaretakelse, smil, flyglede og en opplevelse vår familie seint vil glemme. Fra flotte Selma i resepsjonen, til vår fantastiske instruktør Vebjørn opplever en at all usikkerhet en måtte ha, når det kommer til at du og barnet ditt skal fly forsvinner. Trenger du eller barnet ditt det lille ekstra ,så leverer de. Opplevelsen av å fly kan ikke beskrives, vi skal i alle fall fly flere ganger.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Kjersti N S
VossVind_Drift, Leder  på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2024

Hei!

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du og familien din hadde en uforglemmelig opplevelse hos oss på VossVind! 🌟

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake for flere flyturer.

Luftig hilsen,
Hele teamet på VossVind

Anmeldt 14. mars 2024

Vi skulle bruke flytimene vår som vi fikk i bryllupsgave. Ble møtt med smil og glede. Positiv opplevelse da sikkerhet ble tatt på høyeste alvor. Dyktige folk. Instruktør Vebjørn loset oss trygt gjennom ein fantastisk opplevelse. Stor takk til mannen i buret også

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, Guri T
VossVind1, Front Office Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2024

Heisann!
Takk for en så flott tilbakemelding, vi skal gi tilbake melding til Vebjørn og staff hvor bra opplevelse dere hadde ! Dere er alltid velkommen tilbake! :)

Anmeldt 29. februar 2024

Vossvind var kjempegøy. Me fløy heile familien. Hadde med oss to barn på 10 og 12 år som var like begeistra som oss vaksne.
Vebjørn var superflink instruktør 👌🏼

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Arnhild M
VossVind1, Front Office Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2024

Hei Arnhild!
Så godt å høre at du og familien hadde en så fin opplevelse, vi skal gi beskjed til Vebjørn.
Dere er så klart hjertelig velkomne tilbake! :)

Anmeldt 8. desember 2023

Fantastisk gøy å fly på VossVind . Var ganske skeptisk og nervøs på forhånd , men følte meg helt trygg underveis takket være dyktige instruktør Vebjørn. Dette kommer jeg garantert til å gjøre igjen 🤗

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Marianne H
VossVind1, Front Office Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2023

Takk for en så fin tilbakemelding, skal gi beskjed til Vebjørn at du følte deg så i varetatt her, det liker vi!

Du er selvfølgelig velkommen tilbake når som helst :)

Anmeldt 8. oktober 2023

En fantastisk opplevelse, kjempe gøy.👏🙏🦅Veldig god service og en utrolig dyktig instruktør Vedbjørn 👏👏👏. Tusen takk!

Dato for opplevelse: oktober 2023
Takk, Lill B
VossVind1, Front Office Manager på VossVind Indoor Skydiving, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2023

Så flott at du hadde en fin opplevelse, vi skal gi beskjed til Vebjørn at dere koste dere! Dere er hjertelig velkommen tilbake!