Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 222
eDreamsUSD 222
Agoda.comUSD 222
Vio.com
Etrip
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Store Ringheim var en stopp på vei til Bergen som viste seg å bli en gjennomgående god opplevelse.

Stedet er rolig, sjarmerende og med flott utsikt fra rommene uansett hvor de vender. Romslige og hyggelige rom. Både baren og restauranten er preget av gode lokale produkter og råvarer. Maten er velsmakende og flott anrettet med vekster fra hagen som pynt.

Ikke minst er innehaverne vennlige, behagelige, kunnskapsrike og hjelpsomme. På Store Ringheim føler du deg som en velkommen og verdsatt gjest. Takk også for tips om en bedre rute til Bergen med gode naturopplevelser.

Takk, ErikLundeby
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for ei fantastisk tilbakemelding, so kjekt at de hadde det godt hos oss. Kjekt de likte reisetipset vårt om Norheimsund :)

Anmeldt 12. juli 2020

Et veldig koselig, originalt og autentisk hotell i Voss. Passet perfekt for oss som ønsket en fin opplevelse etter en hektisk dag med topptur. God service, god mat og følelse av avslapning. Hotellet var ikke for stort og opplevde derfor at alle ble sett og behandlet på en super møte. Vi var fire i alderen 25-29 og koste oss veldig. Anbefales!

Takk, OdaKathrine

Tusen takk for kjekk tilbakemelding. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 12. juli 2020

Dette oppholdet var over all forventning! Koselig sted, rene og store rom, god service i tillegg nydelig & kortreist mat. Vi bodde her etter å ha gått Trolltunga, da hotellet ligger i ok avstand fra Skjeggedal. Vi fikk i tillegg gode tips til turer man kunne gå i nærområdet! Verdt et besøk :-)

Takk, Julie M
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen att :)

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Var bryllup så noe folksomt. Under middagen håndterte riktignok kelnerne dette utmerket. Hadde bestilt a la carte på forhånd så viste det seg at man bare kunne velge en meny. Og da prater man jo egentlig om en "dagens meny". Eieren ordnet opp og spanderte vinflaska på "huset" så det kan jo tilgis da. En meget god servicemann denne eieren, og vet hvordan man kan behandle gjester. Men det kan man desverre ikke si om en kvinnelig servitør som serverte under frokosten (tror dette også er en annen av eierne). Første var at jeg måtte ta med fat og bestikk innenfra i selve restauranten om man ville spise ute. Men været var fint og alle satt ute så det var en selvfølge. Det var litt "kantine feeling" over det hele. Ute serverte hun meg en del av maten hun kom med rett i hendene, uten å sette det på bordet. Noe sånt har jeg ikke opplevd før.

Takk, C8864WRthomasb

Takk for tilbakemelding :) Me ynskjer heile tida å forbetre oss, så me tek dette opp med vedkommande. Håpar du framleis hadde eitt godt opphald hos oss.

Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Alt ble ivaretatt. Jubileumsfest i svært trivelige omgivelser. Flott selskapsmeny, preget av lokal mat. Alt smakte fortreffelig. Spennende innføring om gårdens historie under middagen av stedets eier. Lekre rom i særpregede omgivelser. Skapte gode minner. Store Ringheim kan absolutt anbefales. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, KariDage

Tusen takk for tilbakemelding, velkommen tilbake :)