Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
CheapTickets
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
148
27
4
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
27
4
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 183 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Vi fikk en hel kveld med fantastisk god mat og service. Hyggelig betjening med stolthet til mat og sted. Lokale råvarer. Alt var utrolig godt. Vi koste oss både barn og voksne. Kan absolutt anbefales. Skal du spise i Voss, så spis her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, janeckem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkomen att :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Store Ringheim var en stopp på vei til Bergen som viste seg å bli en gjennomgående god opplevelse.

Stedet er rolig, sjarmerende og med flott utsikt fra rommene uansett hvor de vender. Romslige og hyggelige rom. Både baren og restauranten er preget av gode lokale produkter og råvarer. Maten er velsmakende og flott anrettet med vekster fra hagen som pynt.

Ikke minst er innehaverne vennlige, behagelige, kunnskapsrike og hjelpsomme. På Store Ringheim føler du deg som en velkommen og verdsatt gjest. Takk også for tips om en bedre rute til Bergen med gode naturopplevelser.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ErikLundeby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for ei fantastisk tilbakemelding, so kjekt at de hadde det godt hos oss. Kjekt de likte reisetipset vårt om Norheimsund :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Et veldig koselig, originalt og autentisk hotell i Voss. Passet perfekt for oss som ønsket en fin opplevelse etter en hektisk dag med topptur. God service, god mat og følelse av avslapning. Hotellet var ikke for stort og opplevde derfor at alle ble sett og behandlet på en super møte. Vi var fire i alderen 25-29 og koste oss veldig. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, OdaKathrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for kjekk tilbakemelding. Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Dette oppholdet var over all forventning! Koselig sted, rene og store rom, god service i tillegg nydelig & kortreist mat. Vi bodde her etter å ha gått Trolltunga, da hotellet ligger i ok avstand fra Skjeggedal. Vi fikk i tillegg gode tips til turer man kunne gå i nærområdet! Verdt et besøk :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Julie M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen att :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Var bryllup så noe folksomt. Under middagen håndterte riktignok kelnerne dette utmerket. Hadde bestilt a la carte på forhånd så viste det seg at man bare kunne velge en meny. Og da prater man jo egentlig om en "dagens meny". Eieren ordnet opp og spanderte vinflaska på "huset" så det kan jo tilgis da. En meget god servicemann denne eieren, og vet hvordan man kan behandle gjester. Men det kan man desverre ikke si om en kvinnelig servitør som serverte under frokosten (tror dette også er en annen av eierne). Første var at jeg måtte ta med fat og bestikk innenfra i selve restauranten om man ville spise ute. Men været var fint og alle satt ute så det var en selvfølge. Det var litt "kantine feeling" over det hele. Ute serverte hun meg en del av maten hun kom med rett i hendene, uten å sette det på bordet. Noe sånt har jeg ikke opplevd før.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, C8864WRthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svein ringheim, Eier på Store Ringheim Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Takk for tilbakemelding :) Me ynskjer heile tida å forbetre oss, så me tek dette opp med vedkommande. Håpar du framleis hadde eitt godt opphald hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser