Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 187
Agoda.comUSD 187
TripadvisorUSD 187
Destinia.com
Expedia.com
Travelocity
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (260)
Filtrer anmeldelser
260 resultater
Vurdering fra reisende
31
82
90
39
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
82
90
39
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 260 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet er litt gammelt, men koselig og helt grei standard. Frokosten kunne vært bedre, men middagen er fantastisk bra. Passe utvalg på menyen, men det som imponerer mest er det utrolige utvalget på vin til en Ok pris. Vinkjelleren er et kapittel for seg selv

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Nedslitt og småtrist. På rommet manglet et dusjhode(!) og dopapiret var av typen «institusjonsrull». TV virket ikke. Merkelig knitring fra ventilasjonsanlegget om natten. Middag var god. Frokost og lunsj var ok, men med et veldig begrenset og «billig» utvalg. Hyggelig betjening og bra renhold. Men generelt: Her virker det som man sparer seg til fant.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, GroO991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018

Et flott hotell med en fantastisk betjening. God service, god mat og flotte rom. Vi hadde rom ( suite) i 2. etg. mot parken. Der var stor stue med salonger og eget soverom. Badet kunne vært litt større. Her er mange turmuligheter både vinter og sommer. Absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tobano
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

Har ikke noe særlig å utsette på rommet eller renhold, men frokosten var ikke bra. Lite utvalg, lite innbydende mat. Eggerøren var ene dagen helt flytende og det var ingen kokte egg. Dårlig bløtt bacon flytende i fett. Dårlig kaffe.

Skuffet. Overpriset.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Steinar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018

Vi har hatt Park Hotell som treffsted og overnattingsted på Voss i mange år, og på ulike tidspunkt på året. Gjennomgående er servicenivået, sortementetinnen mat, renholdet og helhetlige hotellopplevelsen redusert for hvert besøk de siste årene.
Service: Nettsiden til hotellet er utgått på dato.....steng nettsiden ned, fordi: Nettsiden viser på ulike tider at hotellet er fullbooket. Oppringing til hotellet bekrefter de at de har ledig belegg likevel. Tilgjengelighet i servicenivået til personalet og bakgrunnen for mangler blir bortforklart med banale utsagn.
Mat: Frokosten midt i beste turistsesongen er ikke særlig imponerende verken i sortimentet eller måten maten blir fremlagt på (lite innbydende). Fluer som mobber gjestene flyr rundt i matsalen og på maten. Røkelaks i store terninger, hvitost, brunost, 3- 4 kjøttpålegg, gryn, ingen laktosemelk, men ingen matpålegg som imponerer. Sild av 2 typer, eggerøre som var i bløt konsistens. Egg til frokost hadde de ikke, og forklaringen på hvorfor de ikke hadde egg var at hotellet ikke hadde tilgang til dette for tiden.....men bløt og uspiselig eggerøre hadde de å by på.......personalet gikk med på å koke opp 4 stk. egg til vårt bort, men de var under middels bløtkokt. Frokosten ble gjennomført uten å imponere, men Uffa meg....
Middag var uaktuelt......kr. 375,-- pr. pers. for bufeé er i det øvre prissjokk uten særlig sortiment + fluer er ikke å foretrekke.
Renhold: Rommet var ok, men dårlig avløp i vasken på badet. Hotellets kjøkken hadde fiskegrateng som "dagens rett" og det luktet stram fiskelukt opp i 3. etasje både i korridor og på rommet. Noe støv på ulike steder på rommet. Spisesalen og nærområdet har støv på ulike steder. Møblene i baren er utslitt og har en dårlig sittekomfort. Utlufting av rommet forbedret tilstanden av fiskeluft. Ventilasjonsanlegget på hotellet har oppsamling av støvflak i luftkanalene og i inntakene og luftuttakene. Renovasjon av ventilasjonsanlegget er en nødvendighet.
Hotellopplevelsen: Når gjestene betaler kr. 1.850,- inkl. frukost for et standard hotellrom pr. natt kunne en forvente at gjestene får noe uttelling av hotellopplevelsen. Prisen står ikke på noen måte i forhold til det en kunne forvente midt i høysesongen. Bygningsmassen er aldrende og dårlig vedlikeholdt. Kan dette hotellet være er en "fallende stjerne"........?

Romtips: Ingen gode råd å gi. Hotelleieren og driftsforholdene bør skjerpe seg i alle ledd.......!
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, bsa004
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser