Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 189
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (267)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
33
83
94
39
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
83
94
39
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 267 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Hotel
Restaurant
Vinkjeller

Som vinsamler i over 30 år har man hørt godord om hotellets vinkjeller, derfor var spenningen stor ved ankomst.

Hyggelig mottatt på telefonen og ønske om omvisning i vinkjeller formidlet.

Hotellet er nedslitt og en skuffelse, her trengs grep.

Restaurant Elysee byr på spennende sommermeny som holder mål. Førsteinntrykket på restauranten er kaos og manglende organisering, men Restaurantsjef Andersen dukker opp og redder kvelden med hyggelig og god service.
Turen er lagt hit utelukkende pga vinen derfor er det leit å se at 2 Sommelierer virker uinteressert og litt «høye» på seg selv, uproffe og skuffer! Presterer å åpne en Grand Cru vin og dekantere denne før den er framvist og prøvesmakt.....

Vinen var i verdensklasse heldigvis, maten god og meget hyggelig service av restaurantsjef som også tok seg tid å vise fram det fantastiske innholdet i vinkjelleren, kvelden reddet, tusen takk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, TrysilKnutsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Me hadde vårt møte på Park Hotell Vossevangen og blei tatt veldig godt imot, og veldig godt ivaretatt under vårt besøk.
Meget god service og oppvartning.
Me kjem veldig gjerne tilbake ved neste anledning.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, katrinas681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Hyggelig personal og bra service . God middag flink vinservitør.
Dårlig søvn pga måkeskrik. Kunne ønske oss en annan plassering pga dårlig søvn. Rommene Uten aircondition så vi måtte ha vinduene åpne..

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 84audb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Fin beliggenhet, svært hyggelige og hjelpsomme personer/ansatte i resepsjonen. Koselig rom med terrasse med utsikt over Vangsvatnet. Deilig frokost levert på rommet. Rene og fine rom. Savnet ikke noe, men kunne kanskje hatt litt større puter i sengen, men det er bagateller.

Romtips: 3.etg mot vangsvatn
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Connector321582
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Først til det positive: Veldig hyggelig og serviceinnstillt betjening. Hoteller ligger veldig sentralt. Rett over veien for jernbane og busstasjon., men det ligger også et helt nytt hotell visavis jenbanestasjon...

Det var meget dyrt i forhold til kvaliteten på hotellet.

Lite utvalg i frukostmenyen. Tørre påleggspølser og oster og meget rar smak på røkelaksen. Klarte ikke å ete den.
Døren på balkongen gikk ikke opp.
Det var vegg til veggtepperr over alt . Luktet mye innestengt og gammel røyk. Så det er nok lenge siden de har vært skiftet..

Positivt: Resepsjon var hyggelig , imøtekommende og behjelpelig.

Konklusjon: Velg et annet hotel. Det har et stort forbedringspotensiale men er på veg til å spare seg til fant.

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, Per Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser