Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 186
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Priceline
USD 196
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.comUSD 196
Expedia.com
Travelocity
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (269)
Filtrer anmeldelser
269 resultater
Vurdering fra reisende
33
84
95
39
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
84
95
39
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 269 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Tusen takk for oss - fantastisk med lov til å ha med hund på hotellet. Da fikk vi slappet ekstra godt av denne stevnehelgen, og jeg våknet til upåklagelig frokost! Trivelig personell, fin beliggenhet og til og med godt vær. Tusen takk for oss.
Unni M. Martinsen og border colliene Ask og Pil.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Unniversell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, spesielt i resepsjonen.
Ok rom, litt slitent bad. Dusjforheng er ikke noe særlig.
God mat i restauranten, og flott utsikt over vannet.
Romslig hotell midt i sentrum.
Visstnok en rikholdig vinkjeller.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Meiteren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Hotellet ligger fint til, men såpass slitne rom gjør det vanskelig å forsvare prisen vi betalte. Badet luktet vondt, og krana på vasken stanget i hylla under speilet så man ikke kunne sette på full stråle. Senga står plassert parallelt med tv-en, så her er det tydeligvis tenkt at kun personen i stolen mot tv-en skal kunne se. Dette er småpirk, men når alt sammen ser så slitt ut, blir helhetsinntrykket veldig dårlig. Fin beliggenhet og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, tormodvm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise og hadde bare en overnatting på Voss. Ok seng, men slitasje på rommet. Det hadde gjort seg med oppussing på rom og i gangene, og ny tapet. Vi kom seint og hadde ingen måltid utenom frokost. Frokosten var middels, eggerøren var ikke god. Så ingen kaffemaskin, bare traktekaffi. Det er mye fokus på smittevernstiltak og hygiene nå, og personalet vasket av bordene ved frokost. Det fristet lite å spise brød som folk skal skjære opp selv (det hjelper lite med kjøkkenhåndkle oppå som "alle" klatter på.) Mye bedre med ferdigskjærte brødskiver og rundstykker man kan ta med gripebestikk. Gripebestikk/klype burde det også ligge på et fat ved siden av pålegget. En gaffel som ligger igjen oppå skinkebitene, er lite hygienisk. Selv om mange er flinke til å sprite seg på hendene, kan man ikke stole på at alle gjør det. Dette er enkle tiltak som gjør at gjestene kan føle seg bedre ivaretatt, spesielt nå når vi har en pandemi-situasjon.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HSR_tips
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Slitt, frokosten var preget av seighet og veldig blass. Stekte egg var som gummi.. vi prøvde å komme i kontakt med kjøkkenpersonell for å be om hjelp til å fylke oppkaffekannen. Fant ingen i kjøkkenet, hotellet ligger unikt til og har alle muligheter. Men er altså veldig slitt og tunge fargevalg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, monicasjursen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser