Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 187
Agoda.comUSD 187
ZenHotels.com
FindHotel
Destinia.com
Etrip
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Vurdering fra reisende
37
92
98
43
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
92
98
43
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 295 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet er per i dag ikke vert besøket med unntak av restauranten og vinkjelleren. Den er anmeldt separat. Hotellet trenger umiddelbar oppussing slik at det står i stil til mat og vin opplevelsen. Inntil hotellet er pusset opp vil jeg nok velge et annet sted å sove.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Fantastisk beliggenhet! Kjempegod service! Rommene kunne nok trengt en oppgradering, kanskje med aircondition og bedre lydisolasjon?! Kjempegod frokost! I tillegg til et lite kjøleskap, var det veldig kjekt med en liten sittegruppe og en balkong på rommet!

Romtips: Veldig kjekt med en liten sittegruppe og balkong! Vi bestilte "dobbelt rom, small"
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, frode l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Perefekt lokasjon sentralt i Voss, bra fasiliteter, bra restauranter et vinkort og sommelierer i verdensklasse som kan by på det absomutt ypperste av viner samtidig som de yter en ypperlig service. Rommet vra litt 90 talls og badet kunne så absolutt fortjene en skikkelig oppussing

Romtips: Lurt å komme tidlig da parkeringen fort fylles opp.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, rolfmagnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet trenger så absolutt oppgradering. Slitne rom, uten aircondition og med dårlige senger. Badet må morderniseres. Mørk og dyster restaurant. God service, og nye eiere må behold fokuset på god mat og vin.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SolveigS218
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021

Et stort og fint rom. Nydelig utsikt til vannet. Siden heisen var i ustand ble trappen benyttet ( fikk tilbud om mindre rom hvis vi var avhengig av heis). Et eldre hotell med litt behov for oppgradering. Vi hadde en fin omvisning i den fantastiske vinkjelleren. Middag med 5 retter og vinpakke som var særdeles velsmakende! Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gunvore297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser