Embla
27.2 km fra Park Hotel Vossevangen
13.1 km fra Park Hotel Vossevangen
Отель 2
3.1 km fra Park Hotel Vossevangen
View of the hotel from the lake
3.3 km fra Park Hotel Vossevangen
7.4 km fra Park Hotel Vossevangen
Se flere hoteller i Voss
Anmeldt 15. august 2024

Dårlig og slitt hotell, trenger virkelig en renovering. Førsteinntrykket når vi kom kjørende og så hotellet, ser skittent og lite vedlikeholdt ut. Rommet er rent men veldig lite, bad med dusjforheng 🫣 Stolene i restauranten er veldig flekkete og kunne nok absolutt ha trengt en skikkelig rens. Vi kjøpte mat i restauranten, va veldig bra, nydelig god mat. Frokosten derimot, uryddig og rotete, ikke nok folk som plukker og rydder underveis, de som er på jobb springer for å holde orden. Ikke noe glutenfrie produkter, helt elendig, måtte spørre etter brød og det var mugg på det når hun kom m det. 😬 Tror nok ikke vi kommer tilbake til nei.🫣

Dato for oppholdet: august 2024
1  Takk, grete s
Anmeldt 26. juli 2024 via mobile enheter

Det eneste positive jeg kan si om hotellet er gode senger. Første rom vi fikk var det gjester i, så resepsjon hadde ikke kontroll da ingenting viste at her var det gjester. Ellers generelt er hotellet fullstendig nedslitt og skittent. Vårt rom var ikke søppelbøtter tømt fra forrige gjest. Mugg i tak på badet, ingen ventilasjon på hverken bad eller soverom, bortsett fra stort vindu som kan åpnes. Lite frokost tilbud og stort sett tomt for alt. Styr unna, vi kommer ikke tilbake.

1  Takk, Anita Lunde O
Anmeldt 23. juli 2024 via mobile enheter

Anbefales definitivt ikke. Slitt og gammelt rom. Oppdaget krypdyr på soverommet. Gjorde resepsjon oppmerksom på dette med bilder. Skulle få nytt men de hadde ikke. Vi hadde derfor ikke andre alternativ enn å ta rommet men måtte gå over rommet. Det viste seg å være svært dårlig renhold, mye skitt under seng og gulv. Frokosten elendig, lite utvalg og gikk tom for mat/drikke og måtte vente lenge på påfyll. Ved utsjekk ble klage på nytt gitt til resepsjon. Rette ansvarlig var ikke tilstede, men beskjed om ønsket tilbakemelding ble skrevet ned. Intet hørt. Mail er også sendt hotell med klage, men heller ikke besvart. Dette oppholdet svarte ikke til forventning og når de heller ikke tar kontakt (som de noterte og ga beskjed om) så viser dette liten vilje til å rette opp denne opplevelsen.

Romtips: Sjekk alternative hoteller
1  Takk, Gundertrip
Anmeldt 9. juli 2024

Måtte bytte rom 2 ganger. Vinduslås ødelagt første rom. Tv virket ikke. Kloakklukt på andre rom.
Tredje rom var mindre. Kunne ikke sove med vindu åpent pga festbråk.
Frokostsal var slitt. Dårlig utvalg.
Hotellet trenger en total renovering. Vi kommer ikke til å bo her igjen

Takk, Rolf C
Anmeldt 6. juli 2024

Sengen var gode!….men det er vel det beste jeg kan si om hotellet dessverre.
Ikke rengjort rom, mye støv i hjørner og lignende (helt uakseptabelt for alle, spesielt astmatikere) Skeptisk på å åpne vindu, da d var veldig slitent.
Overfylt frokostsal, rotete og dårlig hygiene.
Aldri mere!

Dato for oppholdet: juni 2024