“Storfornøgd!”
Anmeldelse av Elysèe

Elysèe
Vurdert som nr. 6 av 40 Restauranter i Voss
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Det her forventet jeg ikke. Jeg og samboer bestilte en fireretters hver med vin og øl som passet til hver rett. Vi vart ganske imponert av både maten og drikka, og vi hadde lett komt tilbake hit om vi reiser til Voss igjen!

2  Takk, emmalovise

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og særs behagelig og hyggelige personer. Utover hva man kan forvente. Og et vinutvalg, i glass, helt utenom noe annet. Men de gjemmer seg bort. Ikke slutt å let.

Dato for besøk: september 2020
Takk, OleEspen
Anmeldt 5. august 2020

Vi hadde på forhånd avtalt omvisning i vinkjelleren i visshet om at dette er Norges største vinkjeller på 40 000 flasker. Eksemplarisk omvisning av sommelier Robert som er Master of Wine. Der får du et glass champagne mens du går rundt og får kjellerens historie, kan ta på flasker og ta bilder. Perfekt oppvarming til middag. Etter dette ble vi ledsaget opp i restauranten til et fint vindusbord med utsikt over Vangsvatnet. Det er viktig å huske at du må "forhåndsbestille" vin fra kjelleren om du vil ha med en flaske opp slik at de kan finne frem denne på forhånd. Vi valgte en 20 år gammel Bordeaux-vin som viste seg å være en godt valg. Sommelieren har full kontroll på vinen for dekantering, temperatur og servering. Om du ikke forhåndsbestiller vin fra kjelleren har de også et svært godt utvalg av vin på kartet i restauranten, da inkludert uvanlig mange viner på glass med ordningen Coravin. Slik kan du også smake på mange viner med høy flaskepris uten å kjøpe en hel flaske. Vi spiste pate av lokalt svin til forrett, ledsaget av et glass sider fra Hardanger - nydelig. Flasken fra kjelleren tenkte vi ville passe godt til and og det gjorde det til det ytterste. Til "dessert" delte vi ostefat og drakk opp det siste av vinflaska. Perfekt kveld som anbefales!!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Henrik Richter H
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God mat til fantastiske viner fra en imponerende vinkjeller. Utmerket service av Reidar 🍷Kommer garantert tilbake 👍

1  Takk, 980kjetilb
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, vin og SERVICE. En helt fantastisk kveld. Viner er fantastiske, 6 retters er på høyeste nivå og vinservitører/kelnere er på et absolutt topp nivå. Vi kommer tilbake. MÅ BESØKES

Takk, FlekkefjordMynken

Reisende som så på Elysèe, så også på

Har du vært i Elysèe? Del dine erfaringer!