Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende vin, nydelig mat!”
Anmeldelse av Elysee

Elysee
Vurdert som nr. 5 av 29 Restauranter i Voss
Prisklasse: USD 23 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021

Vi valgt fire retters meny med to forskjellige vinpakker. Alt var utsøkt, og kelneren/sommelieren hadde svært god innsikt i vinen og dens historie.
Vårt besøk dagen etter på Cornelius Sjømatrestaurant i Bergen ble rent ut platt, sammenlignet med Elysse på Vossevangen

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 707bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 33 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi valgte dagens seks retter-i kombinasjon med Connoisseur vinpakke.

Maten var delikat lagt opp, og smaksmessig veldig bra - med noen variasjoner. Personlig likte vi oksefileten med peppersaus, kveiteretten - og rabarbra -og jordbær desserten best. Alt i alt veldig god mat.

Vinpakken var meget bra annpasset rettene - og det er alltid hyggelig å få gode viner fra gode produsenter, som har oppnådd litt alder. Jeg vil trekke frem Domaine de la Janasse, sin Chateauneuf-du-Pape Vielles vignes 2004, som ble servert til oksefileten. En aldeles nydelig match.
Vi opplevde å bli tatt veldig godt vare på av en hyggelig servitør, og en meget kompetent sommelier. En veldig hyggelig opplevelse!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Anita T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Denne restauranten kan ikke forbli en «dårlig skjult» hemmelighet. Vi hadde store forventninger til 6-retters-menyen med vinpakke. Menyen denne kvelden besto av andeconfit, sopprisotto, kveite, oksefilet, norske oster og rabarbradessert. Vi valgte to forskjellige vinpakker, Connoisseur og vanlig, for å sammenligne. Vin og mat matchet perfekt hele måltidet igjennom, og begge vinpakkene overoppfylte forventningene. De dyktige og kunnskapsrike sommelierene bidro i høy grad til å gjøre kvelden til en stor opplevelse. Det var imidlertid kjøkkenet som etter vår mening er stjernen i dette showet. Maten var rett og slett noe av det ypperste vi har fått servert i Norge. En kveld på Elysée er absolutt verdt en reise til Voss. Vi kommer i hvert fall tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KristineWenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde lest om restauranten og vinkjelleren på dette hotellet og stoppet over på vår vei til Bergen. Vi var først på omvisning i vinkjelleren, som er vert et besøk, før vi spiste i restauranten. Vi var veldig heldig og fikk Francesco Marzola som vår sommelier for kvelden. Han var den som hjalp hotelleieren med å systematisere alle vinene som var i kjelleren. Han var meget dyktig i å forklare vinene for oss. Vi bestemte oss for å ha tre og fire retter og valgte den vanlige vinpakken og conisseur vinpakken. Det er uten tvil det beste måltidet kombinert med vin jeg har hatt. Den maten vi fikk servert var på et høyt nivå og vinen er blant det beste man kan oppdrive. Vi drakk blant annet en Domain Michel Julliot Mercurey Blanc Magnum fra 1992. Et utrolig godt valg til sopprisotto. Alt i alt en av de beste mat og vin opplevelsen noen av oss har hatt.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Herlig aften på Voss. God stemning i restauranten. Prøvde husets Champagne, som var et godt kjøp. Valgte beste vinpakken og en tre retters. Risottoen var helt topp, og indrefileten fra Selheim gård (ureist) er noe av det bedre jeg har smakt. Utsøkt vinpakke med gode og vellagrede viner. Vinkartet er et kapittel for seg, og svært mye kan fåes på glass til overkommmelige priser. Vår kvinnelige servitør var veldig hygggelig, kunnskapsrik og blid (fra Os området). Vinkelneren fra Voss var også utrolig flink og hyggelig. God og blid service har så mye å si for et fin kveld. Definitvt 5 stjerner for service og vin, 4 for litt vel liten meny, og et par retter som var 4ere, og noen som var 5ere. Skal tilbake, garantert.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, zeztil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Elysee, så også på

 

Har du vært i Elysee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.