Fantastisk naturopplevelse med svære fossefall dypt inne i juvet. Må bare sees og oppleves. Aller helst når det har regnet mye :-)
Elv mellom bratte fjellvegger. Hengedal med elv i bunn. Spaseravstand fra sentrum (30 min). Stor parkeringsplass. Sti og gjerder. 300-400 meter. Benker for en spisepause. Best når elven er stor. Flott alltid...
spennende i alle årstider, med istak og isgardiner, susende under snøsmelting, kjølig plass på en varm sommerdag - pleier å vise det når jeg har besøk. parkeringsplass og noen sittemuligheter. Trenger gode sko.
Ein spennende plass og besøke like utenfor Voss sentrum. Her kan du se trange juv og jettegryter. Flotte stier med trerekkverk som går hit og dit.
Gikk tur både med småbarn, tenåring og en svært sprek mormor hit i dag. Fint å gå langs fin sti fra sentrum og over tøff og flott bro. Litt kjedelig å gå langs vei derifra og opp, samtidig ikke veldig langt. Men akkurat litt langt for en 5 åring som kjedet seg litt opp men løp raskt ned. Gøyt med lekeplass på vei ned igjen. Selve gjelet litt skummelt for vår 5 åring og relativt kult for 14 åring (hvis noe som helst kan sies å være kult for de da). Verdt turen. Og hvorfor ikke avslutte med take away thai mat i sentrum - herlig å sitte ute i solen å spise på benk utenfor kirken. Perfekt dag!
Fin og spennende tur der du kommer tett på fossen, jettegryter og hulene som ble brukt som skjulesteder under krigen. Best om det ikke er altfor vått og glatt. Besøk begge sider av broen - og hold deg for all del på de merkede stiene.