Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Bordalsgjelet Gorge på
fra USD 634,12
Mer informasjon
fra USD 1 808,89
Mer informasjon
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
39
27
7
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
27
7
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 76 anmeldelser
Anmeldt 3. juni 2017

Elv mellom bratte fjellvegger. Hengedal med elv i bunn. Spaseravstand fra sentrum (30 min). Stor parkeringsplass. Sti og gjerder. 300-400 meter. Benker for en spisepause. Best når elven er stor. Flott alltid...

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2017

spennende i alle årstider, med istak og isgardiner, susende under snøsmelting, kjølig plass på en varm sommerdag - pleier å vise det når jeg har besøk. parkeringsplass og noen sittemuligheter. Trenger gode sko.

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, AndreaJasper
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2017

Ein spennende plass og besøke like utenfor Voss sentrum. Her kan du se trange juv og jettegryter. Flotte stier med trerekkverk som går hit og dit.

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, birgerro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2016 via mobile enheter

Gikk tur både med småbarn, tenåring og en svært sprek mormor hit i dag. Fint å gå langs fin sti fra sentrum og over tøff og flott bro. Litt kjedelig å gå langs vei derifra og opp, samtidig ikke veldig langt. Men akkurat litt langt for en 5 åring som kjedet seg litt opp men løp raskt ned. Gøyt med lekeplass på vei ned igjen. Selve gjelet litt skummelt for vår 5 åring og relativt kult for 14 åring (hvis noe som helst kan sies å være kult for de da). Verdt turen. Og hvorfor ikke avslutte med take away thai mat i sentrum - herlig å sitte ute i solen å spise på benk utenfor kirken. Perfekt dag!

Dato for opplevelse: oktober 2016
3  Takk, ninarydlandolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2016 via mobile enheter

Fin og spennende tur der du kommer tett på fossen, jettegryter og hulene som ble brukt som skjulesteder under krigen. Best om det ikke er altfor vått og glatt. Besøk begge sider av broen - og hold deg for all del på de merkede stiene.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Aina Lemoen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser