Når man betaler 26000,- kr for 9 døgn her ink frokost - og det attpåtil er et 5 stjerners hotell da er det lov å håpe på et bra opphold. Vi hadde booket et 45' rom med balkong og delvis havutsikt- istedet fikk vi et trist rom i 1 etg- vi klaget men fikk beskjed om at ' dette hotellet har ingen rom med havutsikt '. Booket gjennom hotel.com som da opererer med fake bilder som ikke stemmer overens .Fikk byttet til et rom lenger opp men absolutt ingen 5 stjerners- følelse her. Ingen sofa vi kan slappe av i, vi må sitte i sengene og stelle oss eller på terrassen. Ennå ikke fått lagt ved bassenget da gjestene her løper ut før 07.30 hver morning og legger hånddukene sine på solsengene slik at de er okkupert for resten av dagen. Står skilt om at man ikke skal gjøre det men bare helt utrolig hvor egoistiske folk er - tragisk.Fikk også siste nettene ødelagt av noen unge gutter som hylte og skrek og oppførte seg som om de var alene på hotellet gjennom kveld og natt. Utrolig at hotellet lot dem herje på slik. Aldri tilbake hit- styr unna !!!