Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant👍😀”
Anmeldelse av Match More

Match More
Vurdert som nr. 1 av 162 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. februar 2019

Har vært der mange ganger, både i 2017 og 2018. Kjempegod mat, god service og trivelige ansatte. Også den faste overraskelsen etter mat. Spist både lunch og middag. Kommer tilbake i mai 2019. Og da må vi vel få se «babyen».

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gunda55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Zori F, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019
Google-oversetting

Dear visitor,

Thank you so much for your lovely words. We are really happy that you enjoyed all your visits here and we promise you that we will continue the hard work so that every time you are coming back to be better and better.
The baby is fine and will be in the restaurant every day so you can play with her anytime you want. Till your next visit we wish you the best.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (681)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 681 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2018

Damen som drifter stedet er utrolig koselig og maten er god. Har vært her flere ganger og stedet passer like bra som en te-pause som lunsj og middag.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Veas93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear visitor,

Thank you so much for your lovely words. It is true that someone here can enjoy his drink or his coffee or just his meal, it depends in what mood you are feeling for. Now where the weather is not so hot, we have prepared the first floor for your visits where you can have your meal or more as there is located also one of our gallery room with paintings from local and foreign artists.
It was a pleasure to serve you and we would love to do it again during your stay here or in the future. Till then we wish you to enjoy your holidays as much as you can.!!!!!!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har aldri vært der før.vi gikk inn og det kom en meget hyggelig dame mot oss og viste bord.vi bestilte drikke og glutenfri suppe som smakte veldig godt.en dame kom og spurte om vi var fornøyd.det var vi.toalettene måtte en opp en litt brått trapp.veldig rent og pent.de hadde også bord oppe for gjester.her kommer vi igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear visitor,

Thank you so much for your lovely words. We always try to give our best so that the time you spend here to worth it and we are really happy that you enjoyed. Now where the weather during the nights is quite cold or maybe we will have a rainy day, we have prepared the first floor for you. Tables for couples or families or group of friends have been located inside so that you can enjoy your meal in a warm room in the first floor. Thank you for your advice for the stairs, we will try to ameliorate it but we have also a lift in the restaurant where you can go in all floors : basement or underground or in the first floor where is located the rest-room.
It was a pleasure to serve you and we would love to do it again during your stay here or in the future. Till then we wish you the best for the winter and to be as warm as you want to be.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Vi valgte og prøve denne resturanten etter andres vurderinger her på tripadvisor. Og vi ble ikke skuffet. Denne plassen lever opp til sine gode anmeldelser. Menyen vi hadde ikveld var husets spesialitet lammeskank og spare ribs. Det svarte så til de grader til forventningene. Beste vi har spist under hele oppholdet i Platanias. Vi fikk følelsen av og være på en topp internasjonal resturant slik maten var tilberedt og smaksatt på. Nydelige hjemmelagede sauser og mørt kjøtt. Toppet med egenartet ostekake til dessert på husets bekostning. Fantastisk smaks opplevelse. Vi kommer tilbake ! Topp service , hyggelige ansatte og fantastisk mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, eikkim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Dear visitor,

Thank you so much for your lovely words. We are really happy that you enjoyed your stay here and we promise you that we will continue the hard work for the best results. The courses that you tasted were from the "Today's special" menu for more options for your meal. We use ingredients from the local market so you can taste Cretan flavors during your meal and all our sause and dressings are homemade.
It was our pleasure to serve you and we would love to do it again during your stay here. Till then we wish you to enjoy your holidays in maximum and have lovely weather!!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde blitt anbefalt denne plassen og tok turen innom for en meget sen middag. Servicen var tipp topp, men så var vi også alene i restauranten. Maten var helt fantastisk. Kommer helt klart til å spise her igjen før vi reiser hjem.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Zori F, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Dear Geir,

Thank you so much for your lovely words.We are a new restaurant and we always try to give our best daily so that the time you spend here to worth it.All our team love their job and you can see that both through the food as in the service.
It was a pleasure to serve you and meet you and we would love to do it again during your stay here.Till then we wish you the best holidays ever!!!!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Match More, så også på

 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Match More? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.