Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat. Spiste pasta”
Anmeldelse av Match More

Match More
Vurdert som nr. 6 av 157 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Spiste pasta pesto og biff med peppersaus . Fikk en nydelig kake til dessert på huset. Litt treg servering men totalt en flott opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Johsom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fotini30, Άλλο på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

Dear visitor,
Thank you so much for your nice words. The choices for your meal are created the time you order, so when we delivery them to you, you can sense the fresh flavors that the Chef created for you. The beef steak that you ate was from the today's special menu for more options for your meals where you could choose between 3 different sauces to accompany it.
As concern our desserts that you tasted were homemade and as we say to all our guests here, nobody leaves without a surprise from our part.
It was a pleasure to serve you and we would love to do it again during your stay here or in the future. Till then we wish you the best for the rest of the summer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (530)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 530 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God service og veldig bra mat. Prøv et bord litt vekk fra gaten. Veldig bra tilberedning på maten. Rent og fint sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tored877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
zorif2016, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020
Google-oversetting

Dear visitor,
Thank you so much for your nice words. Even though it's a weird season for everybody, we try our best so that the time you spend here to worth it and to feel safe. we have for you two options if you would like to dinner in our restaurant :we have the front yard to seat and enjoy your meal or drinks and we have the backyard for those they would like to avoid the traffic noise and enjoy their courses in a relaxing atmosfære.
It was a pleasure to meet you and serve you and we would definitely like to do it again during your stay here. Till then we wish you to enjoy your holidays in maximum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

Nydelig sjømat og pasta. God vin, kjempebra service og god desert. Kommer gjerne igjen. Liten, men god meny

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 23andersv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019
Google-oversetting

Dear visitor,
Thank you so much for your lovely words. It is true that our menu is small but enough in options for all tastes. Here you can find vegetarian, vegans and meat lovers options as well Kids and snack menu.
All our ingredients are from the local market and that gives in your dish a Cretan flavour that you should really try. The sea food pasta that you tasted was from the today's special menu for more options for your meals. It will be our pleasure to see you and serve you again, till then we wish to enjoy your stay in the maximum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Smakfull og god lunsj. Store porsjoner, friske råvarer. Hyggelige ansatte! jeg spiste clubsandwich og venninnen min omelett. Begge fornøyd. Vi fikk en smakfull dessert på kjøpet.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 29synn_vel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019
Google-oversetting

Dear visitor,
Thank you so much for your lovely words and your recommandation.
The food that you tasted was from our snack menu that we provide you during the lunch time. In the dinner we have also the today's special menu for more options for your meals.
It was a pleasure to serve you and we would love to see you again by trying more of our dishes. Till then we wish to enjoy your stay in the maximum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, spesielt portobellosoppen og saganaki'en. Fikk en fantastisk god ostekake med sjokoladekjeksbunn som overraskelse til slutt.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 815hegeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fotini30, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2019
Google-oversetting

Dear visitor,
Thank you so much for your lovely words and your recommandation.
Our menu is seasonal and we change it when is necessary so that the ingredients that we use to be fresh. The 2 courses that you had were appetizers and the surprise in the end was homemade too.
It was a pleasure to serve you and we would love to do it again in the future. Till then we wish you the best for the winter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Match More, så også på

 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Match More? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din