Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og svært god service!”
Anmeldelse av Match More

Match More
Vurdert som nr. 2 av 176 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig velkomst, super hyggelig og god service. Nydelig mat. Vi spiste Saganaki, svin med tortilla, Lamb kleftiko og Mixed souvlaki. Minin fikk burger som ønsket. Suprise dessert på huset en nydelig kake. Anbefaler et besøk på denne restauranten på det sterkeste, verd å gå noen ekstra minutter til utkanten av byen for denne opplevelsen! En av mine favoritter i Platanias.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ΦΩΤΕΙΝΗ Ζ, Ιδιοκτήτης på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022
Google-oversetting

Dear Elin,

Thank you for your nice words and your recommendation. As you noticed we are in the end of Platanias but not too far away from the center. Here you can enjoy your meal avoiding the center noise and the traffic. We have our backyard also for more calm dinner.
It was a pleasure to serve you and meet you and definitely we would love to do it again during your stay here. Till your next visit we wish you to enjoy your stay in maximum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (842)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 842 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi var her i fjor som par og hadde i år med oss familien. De var forventningsfulle da vi hadde snakket varmt om maten vi fikk i fjor. Vi ble ikke skuffet! Alle fem fikk deilige retter og husets hvitvin var nydelig!
God service gjorde at kvelden ble et magisk minne vi har lagt inn i minneboken til en regnværsdag på vestlandet.
En absolutt favoritt restaurant for oss ❤️

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Vivian N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ΦΩΤΕΙΝΗ Ζ, Ιδιοκτήτης på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022
Google-oversetting

Dear Vivian,

We are very happy that we managed to be a pleasant part of your vacation. we are touched that you will remember us on your rainy days and we hope that you will have sunny days until the end of summer.
We love to see you coming back, it means that our daily hard work has results. We promise you to continue the hard work and making good food for you. Hope to see you again, till your next visit we wish you a wonderful rest of summer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Flott pasta med hummer, reker og blåskjell. God vin som passer til maten. Ungdommen spiste biff og var veldig forbød med det.

Stedet er koselig og betjeningen er sjarmerende og vennlig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Odd H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ΦΩΤΕΙΝΗ Ζ, Ιδιοκτήτης på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2022
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your nice words and your recommendation. The sea food pasta was from the today's special menu for more options for your meal. Our Chef uses local products from the Cretan market and aromatic herbs from our garden and combines all of them giving results irresistible.
Our meat is from local butcher and Chef prepare it with a nice marinate.
It was a pleasure to serve you and we would love to see you again during your stay here. Till your next visit we wish you all the best.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Vi har spist der 2 kvelder. Veldig god mat, og fantastiske viner. De har også et godt utvalg drinker. Vi har spist ulike kyllingretter, samt en forrett av svin som var noe av det møreste kjøttet vi har smakt. Gode smaker, litt utradisjonelt gresk men dette på en positiv måte. Hyggelige folk som jobber der, og en restaurant med litt farger og liv. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 613trinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ΦΩΤΕΙΝΗ Ζ, Ιδιοκτήτης på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022
Google-oversetting

Dear guest,

As you noticed our wine list contains wines from all Greece and a lot of Crete. We have really good wineries here that it is worthing to visit and taste their varieties.
Thank you for your nice words about our dishes. Our Chef takes care of the meat. We have a butchery that we trust and our products are good quality, with the combination of the Chef's marinade, the results are juicy meat and yummy flavors.
It is true that our menu doesn't consist of traditional food but we have combined the traditional with the modern style and we have created recipes that you should really try.
It was a pleasure to serve you and meet you. We would love to do it again during your stay here. Till then we wish you to enjoy your stay in maximum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening! Fint og koselig lokale, flere turister burde få øynene opp for dette stedet. Var her sammen med kjæresten min og vi ble spandert på en herlig dessert. 10/10!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ΦΩΤΕΙΝΗ Ζ, Ιδιοκτήτης på Match More, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your nice words and your recommendation. We are in a location that a lot of people pass us by as they want to go to the center. But if you give us a chance, you can see that we have a calm place away from the center noise and a Chef where he gives all his best so that you can taste flavors by combining the traditional with the modern style.
Our desserts are homemade and we never let someone to leave without a surprise. It's one of our motto.
Thank you for coming and hope to see you again during your stay here. Till then we wish you all the best.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Match More, så også på

 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Match More? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.