Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 23:45
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Takknemmelig

Jeg kontaktet butikken fordi en tidligere kjøpt ring, som jeg bruker hele tiden fikk en skade. Fikk... les mer

Anmeldt 3 uker siden
nai602020
,
Bodø, Norge
Fantastisk hyggelig og god kundeservice

Hyggelig og god kundeservice. Det var ei meget hyggelig dansk dame som hjalp meg med å finne en... les mer

Anmeldt 11. juli 2021
Kristine H
,
Kreta, Hellas
via mobile enheter
Les alle 92 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Kreta
fra USD 36,07
Mer informasjon
Keramikkundervisning
19 anmeldelser
fra USD 74,26
Mer informasjon
fra USD 242,92
Mer informasjon
fra USD 65,28
Mer informasjon
Anmeldelser (92)
Filtrer anmeldelser
92 resultater
Vurdering fra reisende
88
2
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
2
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 92 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og god kundeservice. Det var ei meget hyggelig dansk dame som hjalp meg med å finne en gullring og et par gulløyredobber. Hun var flink til å lytte etter mine preferanser og kom med gode forslag deretter. Kommer klart igjen!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Kristine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2019

Dette er yndlingsbutikken min. Gleder meg hvert år til å handle her. Det er toppen av lykke å handle her.❤

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Inghild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Også i år var vi innom og handlet med supertrivelige Niko og hans trivelige ansatte.
Vi dro derfra med gullring,sølvring,ørepynt og et vakkert smykke i gull,som jeg vant på en facebook-konkurranse rundt juletider.
Alltid like serviceinnstilt og god kundebehandling .
Hvis du er ute etter noe spesielt,ta turen innom.
Vi har handlet der ofte oppgjennom årene,han fikser og renser gull og sølv også.
Absolutt verdt det.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kirstily
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Her var det enormt mye fint, både mor og datter fant seg flere smykker. Super service fra skandinavisk personale, slik ble det ekstra enkelt å kommunisere. Om vi reiser tilbake til Platanias, vil vi garantert stikke innom.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Kristin J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kickie S, Sales woman på Ira Jewellery Platanias, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018
Google-oversetting

Tack för omdömet och besöket, hoppas att vi ses igen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Ira Jewellery den beste smykkebutikken i hele Platanias,finner alltid noe og snope til meg selv,fantastisk personale de svenske jentene,anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Grethe V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser