“Supert!”
Anmeldelse av Mama's Food

Mama's Food
Vurdert som nr. 26 av 178 Restauranter i Platanias
Anmeldt 17. september 2022 via mobile enheter

Vi var én uke på Kreta og besøkte denne restauranten dagen før hjemreise. Skulle funnet dette stedet før, for da hadde vi besøkt det mer. Vi hadde med oss sønnen vår på 2 år og to sett med besteforeldre. Superkoselig sted med lekeplass i bakgården. Veldig hyggelig personale, spes ene damen der. :) god mat og mye mat. Her vil vi tilbake

Takk, Fusajenta36

Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Har spist her flere ganger i år og o 2019,!og alt er godt. Personlig favoritt er Seafood risotto med kalv og lam er og veldig godt.

Takk, 980ovet
Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Bestillte spareribs å tenkte at den er vel ok str på men den var kjempstor, blei overmett 😊 masse mat til ok pris

Takk, robertkT1943GY
Anmeldt 13. september 2022

Her var det veldig koselig, skikkelig gresk atmosfære. Raus og hyggelig betjening, familiedrevet! Maten var veldig bra!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Trine S
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted. Nydelig atmosfære, herlige servitører og fantastisk god mat. Dette blir en favoritt for oss😀 Anbefales 🙌🙌

Takk, Siv S

Reisende som så på Mama's Food, så også på

Har du vært i Mama's Food? Del dine erfaringer!