Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Apolafsi

Apolafsi
Vurdert som nr. 47 av 163 Restauranter i Platanias
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Nydelig å go mat.
En plass der vi følte oss velkommen.

Kan trykt anbefale denne plassen til andre.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Heggeveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 116 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2019

Maten var nydelig, koselig atmosfære i restauranten og betjeningen var kjempehyggelig. Porsjonene er store og maten kom raskt. Apolafsi er absolutt verdt et besøk. Vi kommer tilbake:)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, JanBosseH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, drikke og hyggelig betjening. I kveld var til sammen 12 stk. til sammen med familie og venner. Mye mat på tallerken.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, MonaEmilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Fantastisk god mat og hyggelige ansatte med sans for humor. Blitt besøkt flere ganger disse to ukene :)

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, joachimvedaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

God mat og drikke, hyggelige servetører, fint sted å sitte. spagetti carbonaraen var noe av det beste jeg har spist
Pizzan var også veldig GOD. Vi var i kreta en uke å vi spist her 3 ganger. Noe av det beste jeg har spist. Det var utrolig hyggelig å være der. Anbefaler på det sterkeste å spise der.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Linda D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apolafsi, så også på

 
Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Apolafsi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din