Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nei takk.”
Anmeldelse av Poseidonio

Poseidonio
Vurdert som nr. 85 av 162 Restauranter i Platanias
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021

Ventetid på forretter …. 45min. Hovedretter over 1 time ….. over 1 time på vanlige kebab ….. ikkje den værste eg har spist men like bra kunne bestille meg noe i fast food for 3 eur. Få etter 5 min

Dato for besøk: juli 2021
Takk, PiotrP3851
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 56 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot av betjeningen på dette stedet som ligger fint til I Platanias, se om du får deg et bord i 3 etasje med utsikt over sjøen, der er det nydelig. Menyen består av de fleste tradisjonelle greske retter og prisene er upåklagelig. Vi fikk bestilt raskt og det tok ikke lang tid før maten var på bordet. Jeg koste meg med kleftiko, ellers var det burgers på menyen. Det smakte fortreffelig, og vi hadde en hyggelig kveld. Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 474terjeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2019

Sentralt beliggende restaurant over 3 etasjer med mulig sjøutsikt. Noe gatestøy. Velsmakende mat i store porsjoner og bra vinutvalg. Veldig hyggelig betjening med god service. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Skittent bord etter foregående gjester. Ble ikke ryddet. Maten smakte bra, litt stresset urutinert personale.
Maten veier opp for terning 2.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 157stigh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale, men vi gikk da vi ikke hadde fått bestilt mat eller drikke etter 20 minutters venting.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, MayNHei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Poseidonio, så også på

 

Har du vært i Poseidonio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.