“Supert!”
Anmeldelse av 50 Shades of Grill

50 Shades of Grill
Vurdert som nr. 20 av 177 Restauranter i Platanias
Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Alltid en glede å komme til Lefteris, Maria og gjengen. Nydelig mat, god drikke, og ikke minst god service. Som å komme hjem.

Dato for besøk: september 2022
Takk, HildeK850

Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Perfekt mat mitt i sentrum av Patanias.

Meget god mat og service var helt topp, folk med humor og høflig.. og man får maten slik du bestiller den.
Jeg bestilte en 600gram T-Bone, den hva 10/10
Fruen en Biff filet 250 gram, den hva 10/10.
Ungene spiste bolognese og gyros, 10/10.

Her kommer vi tilbake 👌😃

Dato for besøk: august 2022
Takk, T4166GFkevins
Anmeldt 15. juli 2022

Maten var smakløs og kjedelig. Sopp stuing smakte som mel. Eneste positive jeg har og komme med var at ølen var god.

Servitør var hyggelig!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, davidvI3493TD
Anmeldt 2. juli 2022

Nydelig mat og super service. Georgios, servitøren vår, var helt fantastisk. Vi drakk den beste rakien sammen med han og delte mange gode historier🤗🤗🤗

Takk, Adventurer89781
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Dessverre litt for kjedelig og smakløst mat, men sønnen vår var fornøyd med hamburgeren sin. Fin terrasse. Service var god.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Vermons75

Reisende som så på 50 Shades of Grill, så også på

Har du vært i 50 Shades of Grill? Del dine erfaringer!