“En «rar» opplevelse. Men positiv opplevelse!:)”

Kanelis Cretan Restaurant
Vurdert som nr. 39 av 178 Restauranter i Platanias
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Rart at et så kjedelig måltid smaker så godt!:)

Jeg prøvde spesialiteten deres Lamb Antikristo. Du får servert et halvt kilo kjøtt og fries, thats it! Og det er akkurat så kjedelig som det høres ut som, men kjøttet var bare utrolig godt!! 😊

Kjæresten spiste deres Village pizza, den var utrolig god!!

Kort sagt; veldig kjedelig, men utrolig godt! Så for meg som mann anbefales det virkelig. Og dere kvinner finner garantert noe som frister. Og de har store porsjoner!! :)

Dato for besøk: august 2022
Takk, 19kentj

Anmeldt 17. juli 2022

Det ble to besøk hit, en gang med live musikk og en gang uten. Vet ikke hva jeg vil anbefale. Live musikk var hyggelig på sin måte, men kanskje litt høy musikk, uten at det ble plagsomt. Superhyggelig servitører, og de tok seg tid til å "se deg". Dette var et koselig sted å besøke.

1  Takk, 992Norway
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd. Annerledes enn den vanlige menyen som tilbys overalt. Hadde kyllinglår med skivede poteter, lårene gode og saftige , antagelig langtidsstekte. Smakte deilig. God stemning i restauranten. Savnet imidlertid grønnsaker til retten.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, 377anetteb
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Kjempe hyggelig sted, jeg var her en kveld med live musikk. Flinke musikere som spilte en blanding av gresk og engelske sanger.
Veldig god og hyggelig service.
Og veldig god gresk mat og lukten av grillet kjøtt fyller resturante.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, carinamaarud
Anmeldt 21. oktober 2021 via mobile enheter

Atmosfæren er tilstede, og betjeningen hyggelig til man har blitt satt ned og gitt sin bestilling.
Deretter er det desverre ingen oppfølging, og selv om Halloumien med tomat og mynte som vi nøt til forrett var eksemplarisk så ble det vi hadde i vente noe som egentlig hadde fortjent karakter 1 her…
Hovedretten, variert grilltallerken for 2, lot vente på seg og når den ble servert så rakk vi ikke engang å si takk til servitøren før han var borte.
Ikke var det rart at han hadde det travelt med å komme seg unna all den tid maten var gjennomkald.
Vi prøvde å få fatt i betjening de nærmeste 3 minuttene men ga opp, spiste det lille vi klarte, og ble sittende å drikke opp rødvinen å hvitvinen vår.
Hvitvinen var forøvrig særdeles god! Lokal hvitvin.

Etter mye om og men fikk vi stoppet en servitrise som kom med regningen, vi betalte og gikk.
Kan desverre ikke anbefale dette stedet, og vi kommer definitivt ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 29arildl

Reisende som så på Kanelis Cretan Restaurant, så også på

Har du vært i Kanelis Cretan Restaurant? Del dine erfaringer!