“Bra resturant!”

Kjøkken: Europeisk, Gresk, Fra middelhavsområdet
God for: Spesielle anledninger, Familier med barn, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2022

Kanskje en av de beste resturanter i området. God kvalitet på mat og ypperlig service. Anbefales! Eneste vi kan klage på at de tillater røyking i uteområdet og det bør en kunne unngå i 2022.

Takk, Adventure798990

Anmeldt 17. juli 2022

I løpet av våre 14 dager i Platanias besøkte vi Symposium 3 ganger. Dette var en nytelse fra ende til annen. Utrolig profft personale. Alt gikk på skinner uten at noen stresset. Maten var helt topp, og prisene er der de skal være. Du må innom Symposium, og anbefaler å bestille bord.

Takk, 992Norway
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi spiste fritert ost og hvitløksbrød til forrett, som var veldig bra tilberedt og servert. Til hovedrett spiste vi pasta og T-bone stek, pastaen var ganske god og biffen også. Biffen var fin størrelse og bra tilberedt, men manglet bra tilbehør. Tilbehøret var stekte grønnsaker uten noe saus og bare 3 potetbåter. Til dessert hadde vi créme brûlée tart, som desverre ikke klarte å følge opp de foregående rettene.

Vi satt nede ved inngangen og det var ikke all verden av oppmerksomhet fra servitørene, med unntak av er par unge servitører. Alt i alt en bra middag, men vil nokk prioritere andre restauranter videre i ferien.

Synes også prisene lå litt høyt i forhold til hva de leverte.

Takk, theodorgamst98
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig og vennlig restaurant. Oppriktig interessert i gjestene sine. Eksemplarisk biff 👌🏼.. stort pluss- gode på glutenfrie… et must er sjokolade sufflé til dessert.. himmelsk!

Takk, arkivet
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Anbefales. Skal man ha biff, så er dette plassen man går. Chetaubriand er sterkt anbefalt! Er også en stor variert meny for den alt etende. Verdt en tur hit..

1  Takk, Robert A

Reisende som så på Symposium, så også på

Platanias, Chania fylke

Har du vært i Symposium? Del dine erfaringer!