Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    kr 600
11.9 km fra Marakis Hotel
Se flere hoteller i Platanias
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Har hatt 2 fine uker på Marakis Hotel. Flott uteområde med 2 bassenger, mye solsenger. Trærne i hagen var en velsignelse med skygge når det var på det varmeste. Vi hadde rom A13 med balkong mot veien på baksiden. Lite støy fra trafikken. Mange koselige grekere som vi kom på hils med. Hadde også en liten sittegruppe på skyggesiden ved inngangsdøren. Vi kommer tilbake neste år.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Kjell Jan S
Anmeldt 23. juli 2022

Super hotell med kjempe hyggelig betjening. Stille og rolig. Fine basseng som er rengjort hver morgen. Fine, store og rene rom. En liten bar hvor du kan nyte frokost og en kald øl om en ønsker det. Anbefales på deg sterkeste.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 682oler
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Vi bodde på Marakis i 3 uker og likte oss veldig godt. Stille og rolig område, samtidig nært alt. Rent og pent. God service. En liten snack bar som hadde en fin og variert meny. Rikelig med solsenger for de som ønsker å oppholde seg ved hotellet. Vi bor gjerne der igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, bjornni
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vi tilbragte en veldig fin uke på Marakis.
Rommene er enkle, men relativt store, med kjøkkenkrok og spiseplass. Sengene er gode, renholdet er bra og det skiftes håndklær annen hver dag.
Air condition er inkludert, og det er også safe på rommet.
Balkongen vår hadde utsikt mot hester og høner, og til å være så sentralt er det overraskende rolig beliggenhet.

To fine basseng, med en gressplen mellom og det er nok av solsenger. Kom

Vi kommer lett tilbake på ferie hit igjen!

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, annehelenew2018
Anmeldt 1. august 2019

Veldig koselig akkurat passe stort/lite hotell for de som ikke krever gull og grønne skoger.
Med to basseng og grønne områder og man slipper å gå på varme fliser.
Hyggelig og behjelpelig personale.
Kort vei til strand, minibank og resturanter.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Jannicke1986