“Må prøves”

Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. mai 2019 via mobile enheter

Denne kan jeg anbefale på det sterkeste. Behagelig betjening og god mat. Fantastisk utsikt og en fin ro over spisestedet. Vi hadde ikke bestilt bord, men det ordnet seg etter bare 5 min venting.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, geiott

Anmeldt 25. september 2018

Alt var topp! Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd, men ventet noen minutter. Kjempeutsikt. God service og god mat.

Takk, May Britt Sølle... K
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Vi tok turen til Cosmos på oppfordring fra noen venner, og ble veldig overrasket over standarden. De har proffe servitører, nydelig plassering i høyden, og pepperbiffen jeg bestilte var utrolig bra.
I tillegg var de ivrige etter å komme med vinanbefalinger til maten man har valgt.

1  Takk, Stisn
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

To voksne og to barn på 9 år koste seg med nydelig mat på Cosmos. De har ikke.egen barnemeny, men servitøren var behjelpelig med og fortelle om rettene. Barna elsket fisken og souvlakien. Her blir du ivaretatt fra første øyeblikk. Veldig god service. Vi betalte ca 150€ for 4 forretter og 4 hovedretter med vinflaske, foredrink og øl.
Utsikten er helt fantastisk👍 rolig atmosfære.

Takk, mariuss_rensenk
Anmeldt 7. september 2018

Har, årlig, vært innom Cosmos når vi er i Platanias.
utsikten er bare enorm ! Om du skal på Cosmos så må du få med deg solnedgangen, den er bare helt magisk.

Når det gjelder service er også denne upåklagelig. Betjening som helt tydelig har god kunnskap om mat og vin.

Tross dette synes vi det hadde vært greit om meny ble noe oppdatert/byttet.

Takk, 651ingridw

Reisende som så på Cosmos, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke

Har du vært i Cosmos? Del dine erfaringer!