Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig utsikt og god service!”
Anmeldelse av Cosmos

Cosmos
Vurdert som nr. 4 av 155 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 47 - USD 59
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Vakker utsikt, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020

Anbefales på det sterkeste, da både utsikten er nydelig og servitørene var utrolig behagelige. Maten vi fikk servert var altfor god! Jeg bestilte kremet pasta med kylling og spinat, mmm

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, victoriiahansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 320)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 320 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Hadde lese om Cosmos på Tripadvisor, og sett plasseringa når vi køyrde forbi med buss, og fann ut at denne plassen ville vi forsøke! Det var roleg og ganske tidleg kveld då vår familie på to vaksne og tre tenåringar kom, og vi vart tekne i mot som kongar. Rakk akkurat å få drikka servert i tide til å knipse solnedgangen, så perfekt timing! Utsikta er fenomenal, og servicen var særdeles god under heile måltidet, trass i at det fylte seg opp rundt oss etter kvart. Vi åt litt forskjellig; pasta, burger, kylling; og alt var smakfult og delikat. Litt varierande størrelse på porsjonane, nokre av hovudrettane kunne med fordel vore mindre, men slik er det mange plassar... Dessertmenyen var begrensa, men kva gjer vel det når det er så utsøkt det som er der. Både den kvite og den mørke sjokoladevarianten var farleg god! Så topp karakter frå oss fem, vi kjem gjerne igjen!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 630bentef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019

Dårlig kjøkken som lever av utsikten . Anbefaler ikke denne restauranten da det er mye bedre og billigere mat ned i platanias.

Dato for besøk: september 2019
Takk, HeidiETO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde ikke hørt om Cosmos før vi tilfeldigvis kom over et innlegg om platanias hvor restauranten var nevnt. Angrer ikke på at vi bestilte bord her! Beste utsikten over solnedgangen og byen, og fantastisk mat. Kelnerene oset av profesjonalitet og vi ble vel ivaretatt fra vi kom til vi gikk. Det finnes en restaurant like bortenfor som "alle" har hørt om, og vi ble også anbefalt den, men hvis vi måtte ha valgt ville vi gått på Cosmos igjen, nettopp på grunn av kvaliteten på maten, service og utsikt!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Turtelduene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

Dro hit etter anbefaling fra venner. Bestilte bord og var ute i god tid. Fant fram ved hjelp av Google maps. Dette er det høyeste punktet på høyden i Platanias sentrum. Fantastisk utsikt, anbefaler å sitte her gjennom hele solnedgangen. Nydelig mat og fantastisk ganache til dessert.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, annsirin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cosmos, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Cosmos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din