Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Waves Restaurant

Waves Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 163 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 6. september 2019

Fantastisk mat, service og beliggenhet. Anbefales på det varmeste. 3 retters ca 250kr. Gode porsjoner.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Desiree H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Waves Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2019
Google-oversetting

Dear Desiree H,

Thank you for your feedback following your recent meal at Waves Restaurant. Delighted to find out that you enjoyed the food, the staff service and the location. Looking forward to welcoming you back at your next Chania visit.

Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (649)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 650 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2019

Sist spiste vi lammeskank, og det var noe av det beste vi har spist i platanias. Passe porsjon var det også. Drakk en nydelig rødvin til. De har en grei atmosfære, og vi får kjempebra service hver gang. De har god mat med ok priser og grei bar.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 401janeriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Waves Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019
Google-oversetting

Dear 401janeriks,

Thank you for sharing your experience at Waves Restaurant with all the TripAdvisor users. Delighted to find out that you enjoyed the food, the staff service and the atmosphere. We will definitely inform the chef that teh lamb was a hit. Looking forward to welcoming you back at your next Chania visit.

Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Waves er stedet for deg som liker å spise i svett, utrent, bar overkropp, gjerne mens du fyrer din neste sigarett med den forrige.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 287olavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

En fin resturant helg nede i sjøkanten. Maten var ikke helt topp, men grei. Spiste norsk laks som var god, men at man ikke serverer ferske grønnsaker trekker mye ned.

Dato for besøk: august 2019
Takk, egilburk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Waves Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019
Google-oversetting

Dear egilburk,

Thank you for taking the time to share your experience at Waves Restaurant with all the TripAdvisor users. We take all feedback very seriously and we will pass this on to our kitchen. We look forward to welcoming you back and try to change your first perceptions.

Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Her har man et godt utvalg av forskjellige matretter og ikke kun «standard»-retter. Fikk anbefaling av god mat og god vin av kelner. Nydelig mat på en flott plass. Anbefales!

Dato for besøk: august 2019
Takk, joachim_dammen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Waves Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2019
Google-oversetting

Dear joachim_dammen,

Thank you for taking the time to share your experience at Waves Restaurant, with all the TripAdvisor users. Delighted to find out that you enjoyed the food, the wine and the location. Hopefully we will have the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Waves Restaurant, så også på

 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Waves Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din