“Middag i Platanias”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. mai 2024 via mobile enheter

Vi er i Platanias hvert år. Og, hit må vi alltid. En god, familiedrevet restaurant litt opp fra gaten i Platanias. Nydelig mat, god service, flotte folk. Gøy å se st sønnene, som var små, når vi var her første gang,har blitt godt voksne, og jobber her.
Kyllingfileten her, med hvitløksaus må pppleves. Den er ett must🤩 ellers er det rause porsjoner, og nydelig mat. Anbefales. Takk for oss. Gleder oss til neste år❤️

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, jannehelenl

Anmeldt 6. oktober 2023 via mobile enheter

Etter anbefaling på Tripadvisor og lokale gikk turen til denne restauranten som lå oppe på en høyde i ett boligfelt. Her ble vi møtt av ei sprudlende, blid og imøtekommende person som bød på seg selv. Fantastisk mat og flott atmosfære på dette stedet. Kan anbefales på det sterkeste. Husk bordbestilling hvis dere skal hit😁

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, 419ovel
Anmeldt 21. september 2023 via mobile enheter

Hadde ikke reservert bord, men kom heldigvis såpass tidlig at det gikk greit. Det ble fort fullt, så er nok lurt å reservere om man kommer etter kl.19. God stemning, god mat og hyggelig betjening. Vi valgte meny for 2 personer med gresk salat, hvitløksbrød og mixed grill. Det var et godt alternativ. Mye mat, vi greide ikke å spise opp alt. Som vanlig på Kretiske restauranter så kom det nydelig kake og en generøs flaske med Raki "on the house". Anbefaler denne restauranten. Nydelig solnedgang får man også med på kjøpet.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Bente V
Anmeldt 22. august 2023 via mobile enheter

Etter tips om å besøke dette stedet gjorde vi alvor av å gå opp den noe bratte bakken til toppen der restauranten ligger. Det angret vi ikke på, nydelig mat, gode porsjoner, fantastisk hyggelig familie som driver stedet. Anbefales på det varmeste og vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, 709rita
Anmeldt 5. august 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære. Virkelig følelse av gresk restaurant hvor man sitter under druetre. Utrolig hyggelig servitører. Følelse av hjemmelaget mat. Gode priser. Ikke så langt å gå opp fra hovedgaten men det er litt bratt oppover. Alle matrettene lages der og da så det er lurt å beregne god tid. Man kan kose seg med drinker mens man venter på mat. Anbefales.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Maria D

Reisende som så på Agioklima Restaurant, så også på

Har du vært i Agioklima Restaurant? Del dine erfaringer!