Veldig fint hotell som ligger på stranda i Platanias. Egne senger med parasoll på stranda som tilhører hotellet. Tre fine bassenger. Hyggelig betjening i resepsjonen og hotellet ellers. Dessverre var det vanskelig å få solstoler da folk stod tidlig opp og la håndklærne sine der selv om de ikke var til stede.
Høy standard, rent og ordentlig. Store leiligheter selv til oss som er fem. Tre balkonger, men den på baksiden kunne ikke benyttes for oss i første etasje - det kom vond lukt fra avløpet. Leilighetene var imidlertid veldig upraktisk innredet. Små bord, lite bestikk og dekketøy, bitte lite tørkestativ og veldig dårlig med knagger og oppbevaringsplass. Dessverre var sovesofa veldig vond å sove på. Leiligheten var til seks, men vi er veldig glad bare en måtte sover på sofaen.
Uteområdene var delikate og flotte, men vi savnet litt områder som var egnet til lek med F eks ball. Man risikerte å tråkke på lyskupler på plenene. Med så stor plass hadde det vært fint om det hadde vært litt aktiviteter som passet for ungdommer. F eks et biljardbord, bordtennis eller nett for volley ball.