Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Sonio Beach Hotell oppfylte alle våre forventninger. Stort lyst rom, komfortabel seng og et lite, men flott basseng. Hotellets restaurant anbefales på det sterkeste- utrolig god mat! Perfekt belliggenhet rett ved stranden og nære hovedgaten med butikker, restauranter og barer/puber. Det blir garantert flere turer til Sonio Beach Hotell for oss!

Yngve & Gunn, Trondheim

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, GunnP68
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Flott innredet leilighet med god seng. Topp gjestfrihet og rengjøring. God restaurant og perfekt beliggenhet ved stranden midt i smørøyet av Platanias, men allikevel rolig. Vi kan anbefale dette hotellet på det varmeste og vil garantert bo her igjen når vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
1  Takk, atler517
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi har bodd på Sonio beach i 11 dager nå i juli. Vi er svært godt fornøyd med hotellet, beliggenheten og ikke minst servicen. Kort vei «til alt» og en hotellvertinne, Sofia som sørget for at vi fikk hjelp når vi spurte og som reddet oss på hjemreisedagen når mobiltelefonen ble gjenglemt i taxien på flyplassen.
Hotellet anbefales på det varmeste!

Karin og Bernt

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 793berntd
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Sonio er et paradis. Vakkert hotell, deilig senger. Nydelig restaurant, herlig mat og drikk. Kjempe koselig betjening, med glimt i øye og smil om munn. Kjemp fint basseng og herlig strand. En perle i Platanias 😀😀👍♥️

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Vigdislb
Anmeldt 12. august 2019

Fantastisk flott feriested. Ny renoverte leiligheter, og ligger sentralt i forhold til strand og utesteder. Vertskapet gjør sitt ytterste for at du skal trives. Man blir alltid møtt med ett smil, og trenger man hjelp til noe er det bare å spørre Sofia. Vi har bodd her to ganger tidligere, og kommer garantert igjen. Vi feiret sølvbryllup under oppholdet, og fikk champagne i gave fra vertskapet(Sofia). På avreisedagen fikk vi beholde rommet helt til 16.00 uten ekstra kostnad.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, tommy v
Sofia S, General Manager på Sonio Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019

Käre Tommy,

En så väldigt fin beskrivelse om ditt boende hos oss. Det är alltid gott att ha er ho oss och vi ska försätta försöka vårt bästa så att ni alltid kommer få samma upplevelse hos oss. Tusen tack för denna gång!

Med vänliga hälsningar,
Sofia och hela Sonio Beach Team