Reiste 3 stk med all inklusive på dette hotellet da vi på forhånd hadde hørt mye bra om dette hotellet. Hotellet har sine mangler men i all hovedsak et bra hotell.
Rommene:
Vi bodde 3 stk på et dobbeltrom med ekstra seng. Rommet befant seg på bakkeplan. Rommet hadde ganske normal standard. Noe slitt bad, wc på rommene er helt idiotiske og greier så vitt å skylle ned. Airconditionen fungerte veldig bra, og hadde ikke noe problem med å kjøle ned til ønsket temperatur. TV har digitale kanaler. Inkludert NRK1 som eneste norske kanal. Men klare fine bilder. Det befinner seg også et lite kjøleskap. Noe smal terrasse men helt ok med 2 stoler.
Mat og matsal:
Først og fremst så er maten veldig god og variert her. Finner du ikke noe du liker, så er det garantert du som er sær i matveien. Personalet geleider deg til ledig bord når du ankommer til frokost/lunsj/middag. Så man slipper å stresse med å finne ledig bord. Det er også en takterasse ovenfor matsalen som kan brukes, mest hvis man bare er 2 stk.
Når det er sagt så har matsalen en gedigen konstruksjonsfeil i mine øyne. For selve spisesalen og salen hvor du henter maten ligger på hver sin side av trappeoppgang hvor du ankommer for å spise. Så det blir masse unødvenig kø for de som skal ha bord, de som skal hente mat, de som har hentet mat, og de som skal opp og ned av takterrassen. Som sagt ALL trafikk igjennom en trappe oppgang. Det var slitsomt.
Bassengområde/barområde
Hotellet har flere bassenger med gode solsenger. Inkludert et voksen basseng for de som liker det litt roligere. Kan være litt problemer med å få solsenger. Det er ikke lov å reservere senger med håndduk. Dette er tydelig merket, og at håndduker vil bli fjernet. Men dette skjedde nu ikke med håndduker som var lagt ut. Barene er også greie med hyggelig personale stort sett. Det var en og annen som nok virket litt lei av jobben.
All inklusive:
Vi hadde som sagt valgt all inklusive her. Vi fikk bånd på handen som også fungerer som en nøkkel for å aktivere dispenserer med brus, vann, vin, og øl. Her virker tydeligvis ikke alle bandene som blir utlevert. Og det skaper litt kø for de som ikke greier å aktivere dispenseren. Og man har bare en viss tid for å fylle glasset når den først er aktivert. Vinen og øllen smaker veldig utvannet for de som måtte lure på det. Det finnes selvfølgelig muligheter for å kjøpe ordentlig øl og vin hvis man skulle bli litt lei.
Alacarte restaurant:
I løpet av uken skulle vi prøve alacarte som følger med en gang iløpet av uken på all inklusive. Dette var den største skuffelsen på hele reisen. Maten var slettes ikke god. Det var lite. Og flere av følget var slettes ikke mett etter dette besøket. På toppen av det hele så fikk vi en kelner som virkelig hadde en dårlig dag. Han virket sur og lei, og gjorde slett ikke noe for å skjule dette vannet sprutet da han skulle helle i glassene. Fatene ble nesten slengt i bordet da han serverte. Humøret var rett og slett dårlig. Dette klaget vi på, og håper flere slipper dette.
Stranden:
Standen var helt ok. Men ikke noe mere enn det. Koster 4euro å leie solsenger. Det finnes en strandbar. Men for de som har all inklusive var det ikke noe problem å gå i baren ved bassenget å hente øl og brus ned til stranden. Så ikke bruk unødvendige penger på å kjøpe øl her, hvis du har all inklusive.
Pluss:
God aircondition på rommene
Stort flott bassengområde
Hyggelig personale stortsett
Ikke problem å få bord til middag etc.
God mat
Minus:
Elendig wc på rommene
Harde senger
Kø i trappeoppgang til matsalen
Noe knøvlete all inklusive
Alacarte var ikke bra!