MiaV66
2.1 km fra Sunprime Platanias Beach
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Platanias
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Topp-klasse! En oase. Fantastisk personale på hele anlegget. Nydelig og variert frokost. Nydelige senger. Lidl rett over veien, og kort vei til Platanias sentrum. Et sted man virkelig kan lade opp batteriene igjen, stille og fredelig! Et av de beste hotellene vi har bodd på, vi gleder oss til å komme tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, 528babn
Anmeldt 8. august 2018

Et fint hotell, MEN rommet luktet mugg, sengetøy føltes fuktig. Vi ble tilbudt avfukter siden hotellet var fullt. Det er vel en innrømmelse av problemet??
Frokosten var heller dårlig, maten ved bassengbaren var god.

1  Takk, Kari G
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Hvor skal jeg begynne. Her er det mye bra, men også noen få minuser. Det positive først.
+kvaliteten på hotellet er høy
+renslig på hele området
+gratis solsenger på stranda
+håndklemafian er så og si fraværende (altså flere ledige solsenger)
+privat basseng, som vi bestilte. Det var virkelig fantastisk, og kan ikke anbefales nok. Merkelig nok var det mange som ikke var der, 10 deler to romslige bassenger, men desto bedre plass til oss. Morgensolen kom bakfra på formiddagen, og da er det bare å flytte solsengene sine på den siden, og så flytter du tilbake på ettermiddagen:) anbefaler rom 112-115.
+allright treningsrom med de fleste fasiliteter.
+hotellet ligger på stranda og er uten barn
+svært gode senger på rommet

-beliggenheten er litt øde. En kjip Lidl over gata, ellers en god spasertur til "byen".
-frokosten var litt stusselig. Du får toast og varm mat, men savner enda mer frukt og noe mer spennende pålegg. Juicen var også fryktelig tynn.
-minimarked i resepsjonen er virkelig mini..

2  Takk, Magnus B
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Hit vil vi tilbake!
Kjempefint hotell, med god plass «overalt». God størrelse på rommet, juniorsuite med en liten oppholdsavdeling med sofa og stol.
God plass til å pakke ut klær og oppbevare bagasje i garderoberommet. Stort bad, varmt vann uansett når på døgnet vi dusjet, og godt vanntrykk bestandig.
Renholdet var bra, ingenting å utsette på det. Hyggelig og vennlig personale.
Med voksent klientell er det veldig rolig på hotellområdet.
Leste noen anmeldelser der folk klagde på prat og latter fra balkongene kl 0130, de som ikke tåler litt godt humør når en er på ferie, kan ta seg en bolle og holde seg hjemme. Leste også noen som ønsket røykeforbud rundt bassenget og på balkongene, der må jeg si at hotellet har prøvd å tilrettelegge for at det skal bli litt «vanskelig» å røyke ved bassenget, ved å ikke sette ut askebeger ved solsengene, man må gå å hente askebeger selv, også hadde de laget egen røykeplass litt på siden av solsengene.
Det var bestandig ledige solsenger, så solsengmafian var ikke veldig utbredt når vi var der.
Helt grei frokost, strandrestauranten hadde god mat, både til lunsj og til middag.

Vi kommer gjerne igjen ☀️☀️☀️

1  Takk, atnez
Anmeldt 15. juli 2018

Var her i to uker august 2017 med kjæresten. Veldig fint hotell, hyggelige ansatte og god frokost. Det eneste vi har å klage på er juicen til frokosten, den var helt grusom. Ellers var både lunsj og middag bra. Beliggenheten er fin da det er litt utenfor sentrum av platanias og ganske stille.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Iselinii