Dette er en skikkelig turistfelle!
Jeg og min samboer besøkte denne restauranten, etter å ha gått forbi flere kvelder og tenkt at det så svært koselig ut. Ettersom det også satt flere gjester der, så tenkte vi at maten også var bra.
Ettersom vi var i Hellas, og gjerne ville ha gresk mat, spesielt på en så tilsynelatende koselig taverna som denne, bestilte vi Moussaka.
Det skulle vi aldri ha gjort.
Etter å ha blitt «kastet inn» da vi stod å så på menyen utenfor, ble vi ført til et bord midt i lokalet. Med mange andre ledige bord, kunne jeg ikke helt forstå hvorfor. Da den eldre herremannen som hadde ført oss til bordet plutselig forsvant, måtte vi vente lenge før vi fikk menyene. Da vi fikk menyene tok det også svært lang tid før vi fikk bestilt. Servicen var i det hele tatt svært treg, og ingen så ut til å oppfatte at vi trengte service, selvom vi satt midt i restauranten.
Da moussakaen omsider kom fra kjøkkenet(dette tok også svært lang tid), fikk jeg et stykke grått Moussaka. Ved første øyesyn så det veldig udelikat ut. Smaken var helt forferdelig, og den var skikkelig tørr. Dette var rett og slett ikke noe godt! Jeg synes det er utrolig at man kan lage en så dårlig Moussaka, i Hellas!
Dette smakte som om det kom rett fra fryseren og var tint, og konsistensen var like så. Det er helt greit å fryse maten og få ett ålreit resultat, men det avhenger selvsagt i råvarene som er brukt og ikke minst hvordan den har blitt behandlet, og når den ble laget. Her har de åpenbart laget store mengder Moussaka et halvt år før, for å kunne tine opp i turistsesongen.
Når vi ønsket å bestille regningen, håpet jeg at den kom fort, så vi kunne gå umiddelbart. Men dessverre tok det 30-40 minutter bare å få den. Ikke var det spesielt billig heller!
Jeg besøker aldri denne restauranten igjen, og angrer utrolig på at jeg ikke sjekket denne restauranten på TripAdvisor, før jeg besøkte den!