Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok mat, hyggelige ansatte”
Anmeldelse av Socrates

Socrates
Vurdert som nr. 2 av 155 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale, men lang ventetid på maten.. litt overpriset i forholdt til andre restauranter i området og sammenlignet med det du får for pengene. Ikke noe spesielt.. ikke forferdelig mat, men finnes mange bedre.. litt bortkastet tid hvis du er på ferie..

Dato for besøk: august 2020
Takk, eliseoph
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (365)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 366 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Et sjarmerende familieeid resturant.. super hyggelig par som driver stedet... god service og god mat...bestilte Gyros og den var saftig og god

Dato for besøk: august 2020
Takk, Rune Tidemann A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nye eiere som tar varmt imot deg. Vi har besøkt denne restauranten 3 ganger i løpet av en uke og alt vi har spist har smakt helt nydelig. Flott utsikt over Platanias. Flott vertskap, nydelig mat kort oppsummert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, aslej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Foruten at vertskapet er veldig hyggelig er maten svært bra. Vi har besøkt Platanis mange ganger og etter at nye eiere har overtatt er dette en av våre favoritter. Utvalget av restauranter er stort, men denne må prøves.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hegbom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Kjempe God mat og fantastisk service
Kommer tilbake hit neste gang vi er på Kreta og Platanias Må være en av de beste stedene i byen

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 568geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Socrates, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke
 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Socrates? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din