Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God stemning”

Almiras Family Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 174 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god stemning. Meget god mat og fantastisk utsikt. Siden jeg har Cøliaki er det viktig med glutenfrie alternativer. Vi var 8 til bords og alle var svært tilfreds

Dato for besøk: juli 2023
Takk, TrondEinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (598)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 598 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk god service ved hvert ekeste besøk her. Utsikten er veldig god men ikke minst så er maten veldig god. Aldri gått skuffet fra Almiras før.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Mads-Birger O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Vi var to par som besøke dette stedet. Noe av det vi fikk servert var ok, mens noe var nærmest uspiselig. Kan dessverre ikke anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Gunnmar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Jeg bestilte lam, i vin sause med oliven olje og det var nydelig. Hyggelig personalet og god service! Anbefales på det sterkeste👍🏼

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, martinefinsethloberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Fin utsikt og hyggelig personale veier desverre ikke opp for trasig måltid.
Vi bestilte alle pizza, men det var en stor nedtur. Når ikke pizzaen de lager er god gidder jeg ikke å prøve mere mat her.
Bunnen minnet mest om en bløt kjeks.
Var veldig fornøyd her i 2009, men hit gidder jeg ikke å dra igjen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, slipsbergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Almiras Family Restaurant, så også på

Platanias, Chania fylke
 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Almiras Family Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.