Fikk servert en nydelig og smakfull meze her ~ anbefales!
Hyggelig atmosfære og imøtekommende betjening.
Fikk servert en nydelig og smakfull meze her ~ anbefales!
Hyggelig atmosfære og imøtekommende betjening.
Thank you so much. It's always big pleasure for us to have pleasant customers.
26–30 av 411 anmeldelser
Nydelig og lokalt i hovedgata, veldig god service og nydelige kleftiko.. Aldri smakt bedre!
Deilig bonus dessert til slutt, selv om vi var stappmette :)
Thank you so much. We are really happy when our customers enjoy our homemade food and also good service and greek hospitality.
Stedet ligger midt i sentrum av Platanias. Men selv og det ligger rett ved hovedgaten så føltes det ikke sånn når man fikk et bord litt inne i restauranten. Stedet er hyggelig og servicen bra. Stedet serverer grei tradisjonell gresk mat.
Spiste på dette stedet flere ganger, de har nydelig mat og en herlig atmosfære. Du ble tatt godt i mot og servicen var svært bra. Vi kommer garantert tilbake.
Thank you so much for your nice review we will be happy to see you again.
Her er det svært trivelige folk som alltid serverer god mat. De server oss på beste måte og i gjennom mange år har vi aldri blitt skuffet. Anbefales sterkt
Thank you dear friend for your review we will be continuing do the best for our customers.